Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, normális ez,?

Nem bírom már, normális ez,?

Figyelt kérdés
Közel 4 éve vagyok itthon a gyerekekkel. Egymás után jöttek. Segitsegem nincs,a férjem rengeteget dolgozik. Egész nap hárman itthon a gyerekek és én. Teljesen ki vagyok már idegileg. Azt se tudom mikor voltam utoljára "kikapcsolódni" vagy csak egyedül pár órát. Türelmem már nincs,csak ordítani veszekedni tudok. Kora reggeltől estig a hangzavar értetlenkedés stb megy itthon. Tudom jól mi kellene nekem,egyszer kétszer kettesben menni valahova a férjemmel,vagy csak nyugodtan lenni kicsit de erre nincs lehetőség,mert nincs ki vigyázzon a kicsikre. Mit csináljak már, hogy ne legyek ilyen idegbeteg?????!! 7kg fogytam bő egy hónap alatt ettől az állandó stressztől,ami itthon van. Én szeretem a gyerekeim és figlalkozok is velük,egyszerűen csak jól esne ,ha érne valamit a szavam vagy esetleg nyugodtan tudnék enni én is. Ahh nem bírom már 😟😟😟
2018. jún. 20. 21:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogadj babysittert és irány a kikapcsolódás :) esetleg nagyszülők, rokonok? Valaki csak tud segíteni nektek. Nem szabad otthon ülni, kell a relax és a kikapcsolódás, különben beleőrülsz.
2018. jún. 20. 21:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Bébiszitter?
2018. jún. 20. 21:18
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
Egy csomag gumi kellett volna.
2018. jún. 20. 21:31
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
bölcsőde, ovi, napközis tábor
2018. jún. 20. 21:34
 5/23 A kérdező kommentje:

Már fontolóra vettük a bébiszittert, nagyszülő nem segít. Az én apukám segített mindenben ,de ő már nincs és magunkra maradtunk.

Utolsó a te szüleidnek is jól jött volna a gumi.

2018. jún. 20. 21:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem csak fontolora kell venni. De biztos van szomszedlany, ismeros egyetemista, sok-kistestveres nagylany, rendes szembeszomszedfiu, vagy barmi. Olyan nincs, hogy senki nincs. Egy otezresert biztos vallalja valaki azt a par orat, amig elmentek valahova. Most ugyis nyari szunet van
2018. jún. 20. 21:40
 7/23 A kérdező kommentje:
A nagyobb gyerek még szeptemberben kezdi az ovit a kicsi meg még egy éves sincs. Nem igazán merem rábízni őket,szomszedra. Sok lehetőségünk itt sajnos nincs ahol élünk. Addig eljutottam,h felvettem a kapcsolatot egy bebiszitterrel. És úgy gondolom élek is most már ezzel a lehetőséggel. Csak félek ettől. Nem voltak még nélkülünk senkivel
2018. jún. 20. 21:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha 4 éve vagy otthon akkor a nagyobbik már ovis nem?

Az már pár óra kiesés. Bölcsi esetleg a kicsinek? A közelben valami baba mama program? Persze a kicsikkel nehezebb de azért velük is ki lehet kapcsolódni. És akkor nem csak azt látják hogy anya folyton ordít, és mint egy tükör nem fognak ők is csak ordítani. Hétvégén kiránduljatok egyet. Közeli erdőben egy kiadós séta, piknik. Plusz heti egy, két napra bébiszitter pár órára. Ha folyton ideges vagy akkor a férjednek is látnia kell, hogy ez így nem jó!

A gyerekekkel próbáljátok ki a jutalom táblát. Ha valami jót csinálnak, vagy ügyesek, szót fogadnak előrébb lépnek egyet, 5-8 lépés után pedig jutalomban részesül. Akár egy fagyizás, vagy kap egy új színezőt... bármi! Ha viszont nem fogad szót, hisztizik akkor visszalépés van! Fő a következetesség!

2018. jún. 20. 21:49
 9/23 anonim ***** válasza:
23%
Jo apát választottál.. Keress babyszittert.
2018. jún. 20. 22:13
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem vették be oviba mert nem indult csoport. Majd ha indul szeptemberben. Itt semmi nincs nálunk falun lakunk. Nulla lehetőség. Sok a munka itthon is,mindig ez a válasz. Kell még egy ezredik beszélgetés a férjemmel,h végre értse már meg ő is nem csak a munka van.
2018. jún. 20. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!