Karácsonyra kaptam a szüleimtől egy laptopot, de nincs rá szükségem, mit tegyek?
Mi baja lenne?!
Az aksi oké,"romlandó áru" ,de igazából nem lesz baja?!
10 éves notebookom van,müködő akuval.
Bár én a kérdező helyébe a jelenlegi gépemet hanyagolnám,a szülőktöl kapottat használnám
Nyugi kérdező,az itteni marharépa akkor is örülne ha betonvésőt kapna 16 éves korában.Aztán majd lesnék a szülei mire használja,a gyakoris elmeszotyik meg biztatnák hogy de jó lesz az 15 év múlva padlófűtést csinálni házilag:D
Add el a vérbe.
Azért a lapi nem nehéz, ha nem ezeréveset vesznek.
A páromé féléves Lenovo thinkpad kb. 1 kiló, ellenben az én régi fujitsummal, ami van vagy 4 :D
De igazad van, kérdező, írd a szakdogádat, mert a tízezernyi sulis beadandót a telefonon... komolyan, ilyen süsü vagy?
Kérdező, az a gond, hogy te makacsul ragaszkodsz valamihez, és meg sem próbálsz újítani.
Oké, telefonon megoldod a dolgot, világos.
De azzal, hogy havonta egyszer előveszed, fújolsz kicsit, azzal nem is fogod megszokni.
A telefon is szokatlan volt egyszer, mert előtte nem használtad, most meg tessék. Ugyanezt az esélyt meg kéne adni a gépnek is.
Nem csak azért, mert majd milyen jó lesz vizsgán/egyetemen, hanem azért is, mert ha nem tudod készségszinten használni a számítógépet, akkor kb. esélytelen lesz munkát találnod felnőtt fejjel. A 40+-os korosztállyal még elnézőbbek (velük sem mindenhol), de mire te kikerülsz a munkaerőpiacra, nem lesz meg ez az előny sem.
Hidd el, jobban jársz, ha most szoksz bele a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!