Te elengednéd a 19 éves fiadat egyedül Balaton Soundra?
Jesszus, 19 éves! Én nő vagyok, és egy idősebb generáció.
De 19 évesen én sem kértem engedélyt, ha valahova el akartam menni. Főleg, ha a saját pénzemből tettem azt.
19 évesen a az én gyerekem egy másik országban járt egyetemre. 20 évesen egy másik kontinensen tanult tovább. Úgy elképzelem, hogy telefonon engedélyt kért volna, hogy elengedem akárhova, vagy sem. Pedig ő lány.
Ha megvan rá NEKI a pénze akkor miért kéne megkérdeznie?
Ez nálunk úgy zajlott: szia, jövő héten megyek három nap Fishingre.
Apától kaptam kis költőpénzt, de csak mert jófej volt, megvolt rá a pénzem munkából.
Simán! Nagykorú, felnőtt srác, különösen ha vannak barátai is, nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni holmi szülői túlféltő kotkodálással. Engem is hagytak a szüleim pl 18 évesen Berlinbe koncertre utazni és nem okoztam sem csalódást sem kényelmetlenséget.
Kérek mindenkit, ne pontozza a válaszomat. A fentiek a saját személyes tapasztalatomat, véleményemet tükrözik és független attól, hogy most valaki szubjekivitása szerint hasznos vagy nem hasznos titulust kap. (Bízom mindenki szövegértő képességében)
Ha ez elengedésként merül fel már az is realitását vesztett kérdés. Már régen önállósodnia kell ami nem a tanulóság függvénye. Ha nem merne max dumálnék vele mindenről meg olvastatnám vele a neten a dolgokat, de küldeném. :)
Mit írtál volna ki ha USA-ba akarna menni tanulni. Sőt egyből dolgozni? Nyilván érted.
Örülj neki ha már van ennyire önálló hozzáállása! Sőt még pont ebben segítsed már ha kell valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!