Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazam van, vagy hagyjam rà,...

Igazam van, vagy hagyjam rà, aztàn majd lesz valahogy?

Figyelt kérdés
A pàrommal 12 éve vagyunk eggyütt, most vàrom az első babànkat (aki az utolso is lesz :) ) de az a sztori miatt nem is igazan fontos. A nagylànya aki ez előző kapcsolatàbol van most ballag àltalànos iskolàbol. Az anyuka csalàdja nem ad ilyenekre, ugyhogy max pàr csokor viràgot fog kapni tőlük. Viszont a pàrom, ő egy vadiuj bringàt akar neki venni, ami kb. 60ezer ft. Még ezzel sem lenne bajom ha megdumàlta volna az anyukàjàval (aranyfülbevalót vesz) meg esetleg a két tesójàval hogy közösen vegyék meg a bicajt. Szerintem ez ugy is egy szép ajàndék lenne. De nem hanem a pàrom egyedul akarja megvenni. Azt is mondtam neki vegyük meg részletre. De most egyben ez nekünk nagy kiadàs. Közös kasszàn vagyunk, én most tàppénzen. Sose szoltam bele igazan mit vesz a gyerekének. Most se vitatkozok verem a tam tam ot. Csak szeretnèm ha hallgatna ràm és màshogy oldanànk meg. A ballagási ebéd amit csinàlunk még az is benne lesz kb 20ezer ftba.
2018. jún. 8. 16:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
73%

Semmi baj nincs azzal, hogy a kislány az anyukájától csak virágot kap. Nem kell többször is kihangsúlyoznod. Vagy azt várod, elkezdjük itt lehúzni az anyukát? Vagy ez a szokás, vagy csak ennyire tellik neki. Attól még nagyon szeretheti a kislányát.

Én sosem értettem minek ekkora nagy felhajtás egy nyolcadikos ballagásra? Mi lesz akkor később? Jó hogy nem lagzi méretű felhajtást csináltok.

2018. jún. 9. 06:35
 32/39 anonim ***** válasza:
62%
Utolsónak igaza van. Lehet az anya azèrt csak virâgot vesz mert helyen kezeli a helyzetet, hogy ez nem a mesterdiploma âtvètele, csak az "elemi" elvègzèse...
2018. jún. 9. 06:58
 33/39 anonim ***** válasza:

Ja hát mindjárt kiderül, hogy a kérdező éhezik a babával együtt 😂 ne vicceljünk már. Mellesleg hol írta le azt, hogy a párja majd a közös gyerektől tuti sajnálni fog mindent? Nekem pont nem úgy tűnik, hogy túl szűkmarkú lenne. Ja és egyelőre a saját fizetését költi a nagylányra, nem a kérdezőét. Úgyhogy engedtessék meg nem úgy beállítani itt a szitut, mintha a pasi az utolsó fillért is kisajtolná a párjából és hagyná éhenhalni.

Ez a kedves 30-asnak szólt.

Kérdezőnek:

Ha önigazolást keresni jöttél ide, akkor rossz helyen jársz, mivel itt nemcsak téged éltető válaszok léteznek. Na meg talán, ha ennyi nemtetsző kommentet kaptál, nem mindenki mást kéne hülyének tartani, hogy fú, senki sem érti a helyzetet.

Ja és fordított helyzetben neked hogy esne, ha a párod exfelesége kezdené el firtatni, hogy miért költ a párod ennyit a gyereketekre, bezzeg az övére semmit és nem jut neki ez meg az?

2018. jún. 9. 09:33
 34/39 anonim ***** válasza:
A gyerekének veszi, ne szólj bele, vagy menjetek külön kasszára, ha ennyire zavar.
2018. jún. 9. 10:37
 35/39 anonim ***** válasza:
Kedves 33-asnak szól. :) ha a fèrje a sajàt fizetèsèt erre költi, akkor a többi dolog (szàmlàk stb) kinek a fizetèsèből lesz fizetve hmm? A kerdezőèből... ergo közvetetten az ő pènze is benne lesz.
2018. jún. 9. 15:01
 36/39 anonim ***** válasza:

Nem volt átgondolva ez a gyermekvállalás, sem anyagilag, sem máshogy!

A mai világba így vállalni gyereket, hogy egy bringa és egy 20-as ballagási ebéd megszorítja a büdzsét, akkor ott gond van. Egy évetek volt félretenni ezekre.

Te meg még csak ezek után leszel a legrosszabb kategória, mert “bezzeg a gyerekére költ, a tietek meg megsínyli.. “

2018. jún. 9. 16:22
 37/39 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem, te gyerek vársz miközben egy 80 ezres kiadás miatt hónapokig nullára kerültök anyagilag.

Ilyen biztos alapokra gyereket szülni merészség.

Gondolom a sajatodtol is majd igy sajnálod.

2018. jún. 9. 18:25
 38/39 anonim ***** válasza:
42%
12 éve vagytok együtt. A gyerek 15. Egy 3 éves gyerektől vetted el az apját, most meg sajnálsz tőle egy biciklit, mert közös pulyával igyekszel megfogni a pasit (akit már az előző kapcsolatban sem zavart a gyerek jelenléte... te is ott leszel hagyva ivadékostól, ha talál jobbat a párod (fog)
2018. jún. 9. 18:52
 39/39 anonim ***** válasza:
91%
"Elvetted az apjàt" - ezt imadom az ilyen temaknal. Senki senkit nem tud elvenni, ha az maga nem akar menni. Es ha menni akar annak az az oka h egy kaki a hazassag, ferfi es nő kozott. Amugy meg sok esetben mindig ez a duma olyankor is, ha az apa elhagyja a csaladot es kb egy ev mulva lesz uj nője, ergo a parjat nem is ismerte mikor szetmentek. Akkor ki vett el kit??? Netto baromsag. Vagy akkor ha valaki elvalik, akkor kotelezo legalabb 20 eveig egyedul lenni, mert egyebkent "elvevesnek minősül"?:) senki nem tud senkit elvenni akit nem is ismer. Hol irta kerdező h miatta vàltak el? Lehet csak en nem lattam. Nem tudom. De ha sehol nem irta, akkor megint egy tomegvalasz: valas - elozo hazassag gyereke - új pàr : tuti elvette az apjàt ...
2018. jún. 10. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!