Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazam van, vagy hagyjam rà,...

Igazam van, vagy hagyjam rà, aztàn majd lesz valahogy?

Figyelt kérdés
A pàrommal 12 éve vagyunk eggyütt, most vàrom az első babànkat (aki az utolso is lesz :) ) de az a sztori miatt nem is igazan fontos. A nagylànya aki ez előző kapcsolatàbol van most ballag àltalànos iskolàbol. Az anyuka csalàdja nem ad ilyenekre, ugyhogy max pàr csokor viràgot fog kapni tőlük. Viszont a pàrom, ő egy vadiuj bringàt akar neki venni, ami kb. 60ezer ft. Még ezzel sem lenne bajom ha megdumàlta volna az anyukàjàval (aranyfülbevalót vesz) meg esetleg a két tesójàval hogy közösen vegyék meg a bicajt. Szerintem ez ugy is egy szép ajàndék lenne. De nem hanem a pàrom egyedul akarja megvenni. Azt is mondtam neki vegyük meg részletre. De most egyben ez nekünk nagy kiadàs. Közös kasszàn vagyunk, én most tàppénzen. Sose szoltam bele igazan mit vesz a gyerekének. Most se vitatkozok verem a tam tam ot. Csak szeretnèm ha hallgatna ràm és màshogy oldanànk meg. A ballagási ebéd amit csinàlunk még az is benne lesz kb 20ezer ftba.
2018. jún. 8. 16:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
*miatt veszekedni
2018. jún. 8. 17:44
 12/39 anonim ***** válasza:
7: A gyerek anyukájára gondolt, nem a férjéére...
2018. jún. 8. 17:45
 13/39 anonim ***** válasza:
52%
... de egyébként mért nem kaphat a nagyszüleitől+szüleitől valaki közös ajándékot?... :-o
2018. jún. 8. 17:45
 14/39 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy veszekedtem. Egyetlen egyszer mondtam neki hogy szerintem sok lesz kicsit egyszerre, erre annyit mondott tudja.. de ha azt szeretne.
2018. jún. 8. 17:54
 15/39 A kérdező kommentje:
A pàrom anyukàjàra gondoltam, meg a pàrom két tesójàra. A kislàny anyukàja nem vesz semmit meg is mondta, abban a csalàdban nem divat csak a viràg.
2018. jún. 8. 17:56
 16/39 anonim ***** válasza:
78%

Én inkább azt nem értem, hogy egy általános iskolás ballagásra ugyan minek 20 ezer Ft-os díszebéd? Nevetséges ekkora banzájt csinálni a 8 osztály elvégzéséből.

A bicikli viszont szerintem nem haszontalan, évek múlva is tudja majd használni és sokkal olcsóbb, egészségesebb (néha még kényelmesebb is), mintha folyton tömegközlekedne. Szerintem jó befektetés és ne úgy nézd, hogy ezt most ballagásra kapja, mert ilyen jellegű dolgot sztem még mindenféle alkalom nélkül is lehet venni, ha megérdemli, szüksége van rá és persze vigyáz is a bringára.

A pénz meg...ha a párod fizetéséből megy és nem a ti babátok rovására, akkor nem tudsz beleszólni, az a lány ugyanúgy az ő gyermeke és ugyanolyan fontos neki.

17/39 anonim ***** válasza:
23%

A kerékpár tipikusan az, amit elvált apának magának illik venni a gyerekének, amire általános iskolai ballagás pont az egyik legjobb alkalom.

A részlettel még nincs olyan nagy gond. De azért aki kicsit ad magára, annak van legalább 3-4 havi jövedelmenek megfelelő megtakarítás akkor is van a számláján, ha házat vagy autót vett mostanában. Ehhez mérten meg 60 ezer nem tétel.

#7 (40F)

18/39 anonim ***** válasza:

szerintem pont a nagy családi ebéd nem hülyeség. nálunk mindig a közös evések a legjobb események.

szerintem az apukának meg kéne beszélnie hogy többen adjatok bele

2018. jún. 8. 17:58
 19/39 A kérdező kommentje:
13 as.. na latod ezt nem ertem amugy en sem. Mert ha ugy àllnànk akkor nem kukacoskodnék, nem sajnàlom a kislànytol az ajàndékot. De sajnos egyben kiadni 60at a biciklire plusz 20kb az összejövetel. Sok lesz. Nem kapok én sem 200ezer tàppenzt a pàrom se keres sajnos 250ezret.
2018. jún. 8. 17:58
 20/39 A kérdező kommentje:
17 es. Hàt szerintem ez azert itt magyarorszagon nem annyira jellemző. De örülj neki ha neked meg a környezetedben élőknek ez megadatott. Csak gratulalni tudok, valamit jol csinàltok :)
2018. jún. 8. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!