Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazam van, vagy hagyjam rà,...

Igazam van, vagy hagyjam rà, aztàn majd lesz valahogy?

Figyelt kérdés
A pàrommal 12 éve vagyunk eggyütt, most vàrom az első babànkat (aki az utolso is lesz :) ) de az a sztori miatt nem is igazan fontos. A nagylànya aki ez előző kapcsolatàbol van most ballag àltalànos iskolàbol. Az anyuka csalàdja nem ad ilyenekre, ugyhogy max pàr csokor viràgot fog kapni tőlük. Viszont a pàrom, ő egy vadiuj bringàt akar neki venni, ami kb. 60ezer ft. Még ezzel sem lenne bajom ha megdumàlta volna az anyukàjàval (aranyfülbevalót vesz) meg esetleg a két tesójàval hogy közösen vegyék meg a bicajt. Szerintem ez ugy is egy szép ajàndék lenne. De nem hanem a pàrom egyedul akarja megvenni. Azt is mondtam neki vegyük meg részletre. De most egyben ez nekünk nagy kiadàs. Közös kasszàn vagyunk, én most tàppénzen. Sose szoltam bele igazan mit vesz a gyerekének. Most se vitatkozok verem a tam tam ot. Csak szeretnèm ha hallgatna ràm és màshogy oldanànk meg. A ballagási ebéd amit csinàlunk még az is benne lesz kb 20ezer ftba.
2018. jún. 8. 16:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer ballag a gyerek.
2018. jún. 8. 16:40
 2/39 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon szomorú, hogy egy 60 000 Ft-os bicikli ekkora galibát okoz nektek. Merem feltételezni, hogy gyereket biztos anyagi háttérre vállaltatok, és úgy, hogy a férjed többi gyerekének nem jut emiatt kevesebb.

Értem, hogy nálatok jön a baba, meg te most nem dolgozol, de azért ez nem olyan hatalmas összeg egy bicikliért, mellesleg a lányának a ballagásáról van szó, ami nem sokszor van azért.

2018. jún. 8. 16:50
 3/39 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy hónap végén nem lesz mit ennünk, de azért meg fogjuk érezni. Nem jut kevesebb neki, az elmult 15 évben sem jutott. Bàrmit szeretett volna àltalaban rövid időn belül megkapta. Pl a telefonja 15 évesen a 3. Mert a többi eltört beàzott stb. Multhonapba kapott szemüveget, ami persze nem ugymond ajàndék, hanem szügség. De tényleg mindent megkapott eddig is amit akart. Most is megkaphatnà a biciklit, részletre, vagy akàr közös ajàndékként az apuka csalàdjàtol.
2018. jún. 8. 16:55
 4/39 A kérdező kommentje:
És ha nem vàrnék babàt is ugyanìgy gondolnàm. Nem hiszem hogy én vagyok a gonosz mostoha, a lànnyal is jo a kapcsolatom. Csak probàlok előre gondolkodni.
2018. jún. 8. 16:57
 5/39 anonim ***** válasza:
11%

Hm,Igazad van!

Fe próbálj férfival vitázni!

A megvétel elött ha még nem késő próbálj beszélni.

Bármi jöhet ne maradjon üres a kassza.

Nálunk páromnak van csak jövedelme,de általában én vagyok a kasszás.Ha nem marad egy fillér se (miatta) akkor az "anyukám én mondtam hogy fékezz meg" nóta megy.

Utólag az ilyenekre mindig figyelmeztethetem....

És járt már ő úgy hogy nem maradt pénz az ő gyógyszerére,mert elszámolta magát

2018. jún. 8. 17:08
 6/39 anonim ***** válasza:
37%

1: Én hatszor ballagtam.

Elsőt oviban, másodikat általánosban... stb.

2018. jún. 8. 17:26
 7/39 anonim ***** válasza:
52%

Szerencséd, hogy most hozod elő a témát, nem gyerekvárás elött.

Többször volt sörözésnél téma, hogy egy-egy barátom akkor írta le magában aktuális csaját (utána már csaj a jellemtelen, de dugni még jó kategóriába kerültek), amikor az ezt a témát pedzegetni kezdte.

Azért mekkora égés az ha férfi szüleinél, testvérénél kalapol azért, hogy a gyereknek vegyen egy normális, új (biztonságos) kerékpárt!

2018. jún. 8. 17:27
 8/39 anonim ***** válasza:
46%
A középiskolai ballagásra pedig majd egy autót vesz neki? Szerintem túlzás ilyen drága ajándékot venni ballagásra.
2018. jún. 8. 17:33
 9/39 A kérdező kommentje:
7... nem a csaja vagyok, az éppen aktuàlis :D 12 éve eggyutt élünk, közös anyagiak közös minden. Nem is kellene kalapolnia... mindegyik vesz ajàndékot, nem is 1000ftos összegben. De ha most nem tehetnénk meg, hogy egyben kifizessunk 60ezer ftot, akkor mi abban az égő ha összedobjuk és közös ajàndékot veszünk. Vagy mondjuk megvesszuk 10havi kamatmentes reszletre.. fuu de amugy én tényleg ennyire gonosz fúria lennék??
2018. jún. 8. 17:37
 10/39 anonim ***** válasza:
Igazad van, de hagyd is rá. Felesleges egy bicikli miatt beszélgetni amit ráadásul a lányának vesz a ballagására. Ha már mindenkinek meg van hogy mit ad akkor már felesleges szervezkedik hogy mindenki adjon bele, a részletet még talán megbeszélheted vele, bár ha jól értem eddig nem sikerült.
2018. jún. 8. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!