Hogy legyen jobb a kapcsolatom a szüleimmel? Hogy fogadják el?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatba vagyok több mint egy éve. 4havonta látjuk egymást. A szüleim tiltanak tőle. Mert kétszer szakított velem, és mert nem jött bemutatkozni. Jó tanuló vagyok. Nem bulizom. A szüleim szeretnek, és tudják hogy még mindig szeretem. Kijelentették hogy nem lehetek vele mert nem adják áldásukat. Amúgy szeretnek a szüleim, de bánt hogy nem akarják elfogadni hogy szerelmes vagyok. Mindig mondják ha szeretne nem dolgozna olyan messze, meg hogy jött volna tavaly bemutatkozni. Akkoriban nem jött el pedig beteg lettem. De sokat változott azóta ő is én is. Szeretjük egymást. Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják és ne titkoljam? Ő jönni szeretne bemutatkozni,és bocsánatot kérni. A szüleim szerint csak kihasználni akar, de ez nem így van. Az a reményem hogy talán felvesznek pestre egyetemre és akkor majd ott már másképp b gondolják majd. Hiszen örülnek majd ha látnak. Minden szülő így viselkedne? 20 éves nő vagyok. Köszönöm előre is a válaszokat.2018. jún. 5. 19:30
11/13 anonim válasza:
Én sem nézném jo szemmel, ha egy farok játszana a lányommal, ennyi.
A barátod egy paraszt aki idönként szakit, majd/közben félrekefél, neked meg annyi eszed sincs, hogy kivágd a fenébe.
12/13 anonim válasza:
Mellesleg beteg voltál, de arra nem volt képes hogy meglátogasson. Nevetséges, a párom 1000 km-röl hazament hozzám, ha baj volt.
Ez a csávo dehogy szeret téged, csak kihasznál, mellette meg van egy-ét punci ott is, akit elövehet, mikor te nem vagy vele.
13/13 anonim válasza:
Bocs, de az nem kapcsolat, hogy 1 év alatt 3x találkoztatok, talán inkább ez a szüleid baja, hogy 20 évesen te még itt tartasz. Azt se tudod kibe vagy igazán szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!