Nálatok is fájdalmas volt a külön költözés? (meleg kérdés)
Két hete költöztem el otthonról és már kezdem megszokni az új helyzetet. Anyám persze megjegyezi mindig, hogy ha "külön költözöm mit fogsz csinálni egész nap hétvégenként?" és nem értettem, hogy minek kérdezi. Persze rájöttem, hogy a melegségem miatt kérdezte.
Szeretem a szüleim, de zavar, hogy nem képesek megérteni, hogy 25 évesen már nem akarok a nyakukon élni. Nyilván látogatom azért őket, de nem mindennap. Ráadásul most sokkal jobb, hogy nem szólnak mindenért, meg beleszólnak hogy hova megyek el meg kivel pasizom.
Igen, ez utóbbit is fontos hozzátenni, mert meggyőződésük, hogy melegként teljesen egyedül leszek és nem tudok mit kezdeni majd az életemmel. Ezzel már nem is foglalkozom, mert szerencsére nem otthon élek.
Akadjatok már le a szóhasználatról bakker, HALÁL LÉNYEGTELEN, hogy most melegnek, homoszexuálisnak vagy b*zinak akarja magát hívni a kérdező, nem erről szól a kérdés, tartsatok nyelvészeti kiselőadást a saját családotoknak b+...
NEM erről szól a kérdés amúgy sem. Amire nem mellesleg szerintem választ kaptál kérdező. a szexuális irányultságodtól lényegében tök független, csak kontrollálni akarnak. Heteróként is hazahordhatnál minden este más nőt, nőként is aláfeküdhetnél naponta más pasinak. De tök mindegy, mert magánügy mindenhogyan. Láthatóan lövésük nincs a meleg közösségről, innentől kezdve ignoráld ezt tőlük és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!