Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért mondja nekem ezeket?

Anyám miért mondja nekem ezeket?

Figyelt kérdés
Anyám szerint én hiába ápolom, csinosítom magam úgy se lesz senkim. Ugyanis ma találkoztunk az egyik volt osztálytársammal aki finoman szólva testesebb, mint én, és barnább bőrű mint én. Erre azt mondta hogy a férfiaknak a barna bőrű nők jönnek be, és hogy hiába kövérebb, mint én, ő mégis kell valakinek míg én nem.
2018. jún. 1. 13:29
 1/9 anonim válasza:
99%
Bocs, hogy ezt írom de Anyud bunkó. Inkább bíztatni kéne téged.
2018. jún. 1. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Irígy a drága. Az összes ilyen mondatát fogd fel bóknak, minél jobban mondja, annál inkább mondja az ellenkezőjét az igazságnak.
2018. jún. 1. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Lehet pont túl szépnek talál és féltékeny rád. Egy csomó hülye ember van, hiába anyák.
2018. jún. 1. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Mert anyád egy vesztes és belőled is azt akar nevelni.

Ne hagyd!

Ha legközelebb beszól, mondd meg neki, hogy ő is talált valakit, szóval nincs veszett úgy. :)

2018. jún. 1. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is irigy rád. Legközelebb mondd meg neki, hogy tőle örökölted a "csúfságod"!
2018. jún. 1. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rád vetíti ki a saját önbizalom hiányát, vagy a tiédet akarja tönkretenni hogy aztán tényleg ne legyen senkid és így magához láncolhat. Ne hallgass rá
2018. jún. 1. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, igen, anya csak egy van! Csak nem mindegy, hogy milyen...
2018. jún. 2. 01:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny rád ez evidens!
2018. jún. 2. 23:11
 9/9 anonim válasza:
Ne hallgass rá! Igazuk van az előttem íróknak. Féltékeny rád mert szebb vagy nála, ezért sérteget, hogy kicsi legyen az önbizalmad és ne érezd magad szépnek. Ne foglalkozz vele!
2018. jún. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!