Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha gyermekednek...

Mit szólnál, ha gyermekednek drogos, alkoholista példaképe lenn? Vagdosná magát? Szerelmes lenne egy ilyen alakba?

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, osztálytársaim közül többen drogos példaképet választottak, és követik a viselkedésüket,
2018. máj. 31. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én sokáig Eminemet tartottam példaképemnek, aki köztudottan fiatalkorában elég rendesen kábítószer használó volt, ennek ellenére olyan brutál zenéi vannak, hogy ez kész, ettől nem tartottam visszataszítónak és mai napig is követem a munkásságát. Bár volt olyan időszakom is, mikor egy olyan srácra néztem föl, aki bár csak két évvel volt idősebb nálam, de attól még le tudott húzni 9 másodperc alatt egy teljes üveg bort... furcsa idők voltak, majd elmúlik szerintem.
2018. máj. 31. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is ilyen példaképem volt, úgy hívták Kosztolányi Dezső. Nem attól lesz valaki rossz ember, mert drogozik. A gond azzal van, hogy semmirekellő celebekre néznek fel. A vagdosás komoly probléma, szakembert kell keresni hozzá.
2018. jún. 2. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsóval nagyon egyetértek, most, hogy végig gondoltam Ady Endrét is nagyon nagyra becsülöm, a második kedvenc költőm Radnóti után... Ady nagyon durván önpusztító életet élt, naponta akár több doboz cigarettát is elszívott, dugott fűvel-fával (el is vitte a nemibetegség) és az alkoholt sem vetette meg nagyobb mennyiségben sem.
2018. jún. 2. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem Csáth Géza volt a példaképem tizenéves koromban,és kb 10 éven keresztül vagdostam a karomat.37N
2018. jún. 2. 17:51
 15/15 anonim válasza:
100%

Attól függ.

PL: Kurt Cobain, Withney Houston, Jimmy Hendrix

rendelkeznek olyan pozitívummal amit érthető, hogy az emberek szeretnek.

Ketté lehet választani ezeket az embereket is, lehet heroinfüggő volt a lelkem, de egy új zenei műfajt teremtett meg, amiért fel lehet rá nézni és motivációt nyújthat neked, hogy te is ilyen jól írj szöveget/énekelj/gitározz például. Az emberek nem feltétlen arra asszociálnak, hogy hót drogos volt a perszona/csávó.

Meg tegyük fel, hogy ha szereted a Queen-t még nem leszel meleg Freddie Mercury miatt.

Legyen szerelmes belé, bánja a rosseb, amíg nem találkoznak személyesen.

Viszont ha már negatív tettlegességbe folyna, akkor beszélgetés, pszichológus és mutatnám neki, hogy meg akarom érteni és segíteni akarok.

Jobb esetben egyébként ezt kinövik a divat-vagdosósok.

2018. jún. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!