Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám ki akar tagadni a családb...

Apám ki akar tagadni a családból, ha kollégiumba költözök. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elsős gimnazista vagyok, iskolát szeretnék váltani, ami egy jó 120 km-re van tőlünk, szóval kollégista kéne legyek. Mikor apám megtudta ezt, megmondta, hogy kitagad a családból, soha egy fillért nem fog adni, minden kapcsolatot megszakít velem és elköltözik a családtól. Most őszintén, mi a francot csináljak?

Azzal "indokolt", hogy még buta gyerek vagyok.

Emberek, valaki kérem segítsen. :(

2018. máj. 30. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kollégium nem elköltözés otthonról. A középiskolai kollégiumok nem olyanok, mint az egyetemiek, itt még kamaszok, gyerekek vannak, akik mellé biztosítva kell legyen felnőtt felügyelet. Nálunk legalábbis volt kolis felügyelőtanár, nem lehetett csak úgy engedély nélkül ki-be mászkálni és akármit csinálni. Úgyhogy ha azért nem akarja engedni az apukád, mert még gyerek vagy és nem élhetsz önállóan, akkor halvány gőze sincs róla, miről beszél. Te ráadásul tök normálisnak tűnsz a kérdésed alapján, pl. tudsz rendesen írni, nem úgy, mint sok 14 éves manapság. Szerintem is inkább csak keresi az okot a balhéra apukád, nem azzal van a baja, hogy kollégiumba szeretnél menni. Nem tudom, hogy lehet ilyeneket mondani a saját gyerekének, amiket itt leírtál :( Ez kb. érzelmi zsarolás, és én már csak azért is igyekeznék minél messzebbre kerülni tőle.
2018. júl. 19. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!