Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engedték meg,...

Hány évesen engedték meg, hogy barátotok legyen?

Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 13:18
1 2
 1/18 anonim válasza:
91%
Ehhez miért kéne engedély?
2018. máj. 28. 13:24
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem kértem az engedélyüket. 16 évesen ismertem meg a barátomat egy nagycsaládi eseményen. Így valamennyire a szüleim is megismerték már ott. 2 nap múlva randira hívott. 4,5 évig voltunk együtt. Sose szóltak bele a szüleim a kapcsolatomba, de mindig elláttak tanácsokkal, ha szükségem volt rá. Szerintem ez így normális.

21N

2018. máj. 28. 13:28
 3/18 A kérdező kommentje:

21 évesen nem engednek, mert tuti lefekszek mindenkiv, unoka lesz, meg elherdálnám a pénzüket gyerekre.

Meg vasszigir van és csak a tanulás

2018. máj. 28. 13:30
 4/18 anonim válasza:
9%
28
2018. máj. 28. 13:34
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Itt az ideje elhagyni a mamahotel teljes ellatasat

Kollegium szobaberles es munka suli mellett

Aki gyerekkent el gyerekkent kezelik

2018. máj. 28. 13:34
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

20+ :D

Kamaszként tiltva voltam mindentől, nem járhattam sehova, barátaim se voltak, nemhogy pasijaim... konkrétan féltem a srácokhoz hozzászólni, külön állatfajnak tekintettem őket. Szociális érzék nulla. :D

Egyetem alatt meg anyámban kattant valami, és akkor meg az lett a fixa ideája, hogy biztosan leszbi vagyok, és azért nincs senkim.... no comment.

Egyébként 23 évesen lett először komoly kapcsolatom (előtte egyetem alatt volt egy-két próbálkozás, de semmi nem volt igazából), az is úgy, hogy csak bejelentettem otthon egyszercsak, mielőtt gyanússá vált volna, hogy túl sokat járok el otthonról.

2018. máj. 28. 13:46
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
21 éves vagy. Viselkedj felnőttként, különben sose fognak úgy kezelni.
2018. máj. 28. 13:46
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

14. Vagyis 14 évesen volt először barátom. Nem mondhatom, hogy megengedték, mert balhé volt, amikor kiderült. De szép lassan beletörődtek.

Az én lányom is épp töltötte a 14-et, amikor a barátaink fia egy vasárnap délután megkérdezte, hogy elmehetnek-e sétálni a lányunkkal? Összenéztünk az apjával, és rábólintottunk.

2018. máj. 28. 13:53
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
16 éves korom körül
2018. máj. 28. 13:55
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

Soha, de ez pont nem érdekelt :) Miért kellett volna engedély? Büntetést nem kaptam 17-18 évesen, hogy fiúm van, mindössze nem örültek neki :D De nem örültek annak sem, amikor 33 évesen együtt laktam egy rendes sráccal, 10 éves kapcsolatban, úgyhogy egyeseknek nehéz megfelelni. De mivel az én életem az én életem, ez nem probléma, én élem, ahogy akarom s tudom, főleg miután már külön élek, de azért addig is sok szabadsága van az embernek, keveseket zárnak be 24/7-ben a házba...

Az a rossz, ha valakinek a saját fejében vannak a rácsok s még férjes nőként és a mama vagy az anyós szabályai szerint próbál viselkedni...

2018. máj. 28. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!