Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadtak a szüleitek...

Hogy fogadtak a szüleitek hogy kis esküvőt rendeztek? Egyházi szertartás nélkül? Csak a szülőkket és a tanúkkat nagyszülőket hívnánk meg.

Figyelt kérdés
Házat vettünk felújítottuk nem frissen pár vagyunk 7 éve együtt vagyunk most jön a baba is.
2018. máj. 27. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én lennék a legboldogabb szülő, ha a gyerekeim ott tartanának, hogy van házuk, szerető párjuk és semennyire sem szólnék bele, hogy milyen esküvőt szeretnének.
2018. máj. 27. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Anyám gyerekkori óta tisztában volt vele, hogy engem nem vonz a feherruhas, habostorta esküvő, inkább csak két tanúsat szeretnék, így nem rázta meg különösebben. Külföldön élek, itt is házasodtam, csak a legközelebbi családtagok voltak jelen.
2018. máj. 27. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is kis esküvőm volt 48 éve.

Szerintem jobb, mint egy hatalmas esküvő és 1-2 év múlva válás.

2018. máj. 27. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
A szüleidet te ismered. Attól hogy itt 8 ember szülei nem borulnának ki, lehet a tied zokon veszik. Egyébként templomi esküvő, meg rokonok meg nem hívása kapcsán inkább a nagyszülők lehetnek problémásak.
2018. máj. 27. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
A szüleim jól, mondjuk apámnak még az is sok volt.Csak pár rokon sértődött meg, mert nem lettek meghívva, azóta sem tartjuk a kapcsolatot, de örülök, hogy megszabadultam tőlük.Egy szép nap volt, nyugodt, szűk családi körben ( bár nálunk volt egy vacsora, 16-an voltunk összesen)egyáltalán nem bántam meg.
2018. máj. 27. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Húgomnak most volt pár hónapja a mini esküvője. Csak szülőkkel és testvérekkel, összesen 10 fő, ebben benne volt a menyasszony és a vőlegény is.

Nagyon szép volt minden, bensőséges és családias, meghitt volt amiatt, hogy ilyen kevesen voltunk. :) Nekünk, testvéreknek és a szülőknek is nagyon tetszett, hogy csak ennyien voltunk.

Néhány távolabbi családtagnak picit rosszul esett, hogy nem voltak meghívva, de a húgom nem akart olyanokat meghívni, akikkel 6-7 évente jó, ha egyszer találkoznak.

Ők is túllépnek majd rajta.

2018. máj. 27. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Az unokatestvéremnek volt mini esküvője, minket sem hívtak meg. Sajnáltam, hgy nem láttam férjez menni, mert pici kora óta ismerem, kisbabaként sokat vigyáztam rá, de azért eszem ágáben sem volt megsértődni. Az ő esküvője, nem az enyém. Utólag megnéztem a képeket, megdícsértem, hogy milyan szép volt, és ennyi. A házasság azóta is jó muzsikál, és ez a fontos.
2018. máj. 28. 08:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én családom mindent szívesen fogad, ismernek elég jól ;)...és hogy milyen típus vagyok.
2018. jún. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!