Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mást is r. b@ncoztak kiskamasz...

Mást is r. b@ncoztak kiskamaszként a szülei?

Figyelt kérdés
Nekem elég nagyok voltak a melleim.
2018. máj. 26. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Mit gondolsz, miért nem volt még semmiféle intim kapcsolatod 21 évesen?"

Nyilván benne van a dologban, hogy nincs túl nagy önbecsülésem az apám miatt, de amúgy is úgy alakult, hogy nem lett volna lehetőségem kapcsolatra olyannal, akinek nem csak "ló helyett szamár" vagyok, mert csak átlagosan nézek ki és visszahúzódó vagyok, ami nem egy főnyeremény a férfiak szemében.

"Akkor mi az értelme,mert ennyibol a hentest is tisztelem a sarkon,de nem avatom be az életembe.."

A szüleimet is ugyanannyira avatom be, mint a sarki hentest, annyi különbséggel, hogy velük együtt lakom, amikor nem a kollégiumban vagyok.

2018. máj. 26. 20:52
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

Nem gondoljàtok, hogy ez csak trollkodàs?

A kèrdèsben nincs összefüggès se èrtelem, közben amiket hozzàszòl dettò.. semmi èrtelme az egèsznek. Kamu!

2018. máj. 26. 22:11
 23/27 anonim ***** válasza:

A szüleimet is ugyanannyira avatom be, mint a sarki hentest, annyi különbséggel, hogy velük együtt lakom, amikor nem a kollégiumban vagyok.

Akkor biztos jo lehet beszélgetni otthon, az időjárásrol,v épp hazudni és kettős életet élni,sok keloszosnak van két élete, otthon a cuki jo kislány a kollégiumban meg... Kollégista voltam,tudnék mesélni :O Az ilyenkre szoktam irni h albérlő családok..

2018. máj. 26. 22:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem hazudok, csak simán nem kezdem el ecsetelni a személyes dolgaimat otthon, legfeljebb akkor, ha kérdeznek valamit. Egyébként bőven vannak témák, amikről simán lehet beszélni a szüleimmel, nálunk amúgy sem igazán szokás a család előtt kiteregetni a magánéletünket. Nem élek semmiféle "kettős életet", a kollégiumban is ugyanolyan normálisan viselkedek, mint máshol.
2018. máj. 26. 22:24
 25/27 anonim ***** válasza:
soha senki nem ri.ancozott mert nagyok a melleim
2018. máj. 26. 23:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Az én anyám is mondta rám gyerekként, hogy hülye/ócska k0rva 1-1 veszekedés alkalmával. Erre egyáltalán nem adtam okot, nem is tudtam volna, lapos voltam elöl is, hátul is. Nem minta szülök, az biztos!
2018. máj. 28. 09:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem cédáztak. Hogy miért, nem tudom. 23 évesen csókolóztam először és 20-21 éves koromig még csak V kivágású cuccokat sem vettem fel. Gondolom, ez olyasmi volt náluk, mint amikor páran BÁRMILYEN, a párkapcsolati/szexuaális élettől tök távol álló negatív viselkedésre már k...znak egy nőt.
2018. máj. 28. 16:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!