Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa egyik nap se hagy minket...

Apa egyik nap se hagy minket aludni, mit csináljak? 4 előtt fent van zörögni.

Figyelt kérdés

Nem nyugszik le.

De persze, ha te egyszer felkellsz wc-re, az már baj neki.

2018. máj. 18. 06:07
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom, ha mondjátok neki, nem használ. Amúgy vannak ilyen embetek, nem veszik észre, hogy milyen hangosak... Használj füldugót, nekem segít (panel, macska esti rohangászása a lakásban). Kb 100 ft-ba kerül patikában, narancssárga.
2018. máj. 18. 06:18
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
gondolom megy dolgozni
2018. máj. 18. 06:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Nyugdíjas
2018. máj. 18. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor töröltesd a válaszomat nyugodtan. Idióta.
2018. máj. 18. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Megint az a szituáció, mikor apuka nyugdíjas, és te még otthon laksz? Asszem úgy volt, hogy a folyosón alszik és még pisilni se mersz kimenni.

Akkor se tudott egyről a kettőre jutni veled senki, valószínűleg most se fog menni.

2018. máj. 18. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy zörög! És nem más gyereket nevelt helyetted amikor melletted kellett volna lennie!

Amúgy ja, füldugó, vagy ajtót bezárod, és ennyi.

Gondolom nem cintányérozik a házba direkt.

Lehet dolga van, és már nem tud aludni, ezért nem veszi észre ha zörög.

Amúgy beszéltél már vele?

2018. máj. 18. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös képzeld, van olyan, hogy valaki 40 vagy 50 év felett vállal gyereket, ekkor te még iskoláb jársz, mikor ő nyugdíjas lesz. Én nyolcadikos voltam, mikor nyugdíjba ment. De lehet belekötni.
2018. máj. 18. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a te korodba és apukád korába kötöttem bele, csak nem ertem mi értelme van egy kérdést többször is kirakni, mikor mi ezt a szituációt úgysem tudjuk megoldani, de ez már az előző kérdésednél is leeshetett volna. Ezt csak te és apukád tudjátok elrendezni
2018. máj. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!