Ti megszólnátok, ha a 18 éves fiatok festené a haját?
Figyelt kérdés
18 vagyok, barna a természetes hajszínem, jelenleg növesztem, amint eléri a megfelelő hosszúságot (még 2-3 hónap) szeretném majd befesteni. Gondoltam répasárgára is egy ideig, de úgy döntöttem a fekete is megteszi.
Igazából tudom, hogy mi lenne anyukám reakciója (nem kötne bele, eléggé elfogadó típus), de azért kíváncsi vagyok más szülők hogyan reagálnának erre.
(Gimit most fejezem be, tehát nem cikiznének a társaim a festés miatt.)
2018. máj. 14. 15:01
11/13 anonim válasza:
Nem zavarna, mondjuk megmondanám neki, ha úgy látom, hogy nem áll neki jól, de az ő haja, azt csinál vele, amit akar.
12/13 anonim válasza:
Haverjaim sikeres erettsegit megunnepelve zoldre es kekre festettek a hajukat. Aztan lenőtt, maradt az eredeti szin. De kiprobaltak. Tobben megszoltak oket (kisvarosban laktunk), de ők ezt elveztek. :-)
13/13 anonim válasza:
Inkább, mint a tetkó. Ha van hozzá egója, akkor viselje, ha nem max. kopaszra nyírja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!