Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélye van az Apukának...

Mennyi esélye van az Apukának a bíróságon 7hónapos anyatejes csecsemőröl van szó? Folyt lent

Figyelt kérdés

Történetem a következő 7 hónappal ezelőtt megszületett az én csodálatos kisfiam.

Onnantól fogva teljesen megromlott a viszonyom mind az élettársammal mind az anyósommal hiszen-sajnos-együtt laktunk és január végén úgy döntöttem hogy haza költözöm Anyukámékhoz.

4 hónapos 100% anyatejes volt akkor a Mackóm.

Február végén beadtam a bíróságra a gyermekelhelyezést illetve az apa kapcsolattartást mivel február elején amikor elvitte anyukám és apukám a gyereket,hogy lássák az apai nagyszülei akkor nem adták vissza...sem rendőrök sem gyámügy nem állt mellém ezt bővebben kifejtem privátban ha érdekel...meg lettem zsarolva egy szándéknyilatkozzal illetve 3 napig fogva tartottak a fiammal együtt!

Most hétfőn jött meg a válasza az apuka által hogy beadta ő is a bíróságra hogy ő nevelhesse a kisfiút...

7 hónapos anyatejes,htvel próbálkozunk de nem nagyon érdekli még a pépes kaja...

Apuka beadta a bíróságra hogy a gyerek csak pépes kaját eszik, képeket csatolt...szándékosan félre vezette a bíróságot hiszen én küldtem neki olyan képeket is ahol cicizik a gyerek...ezt alá támasztottam mind a védőnő mind a háziorvos igazolását hogy a gyerek még anyatejes...

Élet körülményeink jók,igaz itt Pesten bérlek egy 70nm ingatlant mert Szegeden van saját tulajdonú lakásunk...anyukám évekre visszamenőleg rendszeres jövedelemmel rendelkezik,apukám is akik segítenek anyagilag mindenben, terhességem előtt én is évekig dolgoztam...

Az ügyvédnőm 99%os sikert ígért de borzasztóan frusztrál az az 1%...

Több feljelentés van az Apuka ellen amit irántam és a családom iránt elkövetett...sosem dolgozott sem ő sem a szülei...elv nappali tagozatos tanuló még...igazából neki nem kellene a gyerek hanem az anyukája erőlteti mert mentálisan problémái vannak,fiát mai napig csecsemőként kezeli több gyereket elveszített terhesen...az én gyerekem is magáénak érezte...tápszerrel várt haza a kórházból hogy ne legyen cicis...azt mondta 6hétig vele alszik majd a pici...szóval borzasztó helyen voltam sajnos!!!

Akinek van ilyesmivel tapasztalata kérem ossza meg velem mire számíthatok mert napok óta nem alszom!!!

A gyerekemnek mellettem maximálisan megvan mindene, luxus környezetben él.

Maximálisan ellátom...életem során soha nem ittam,cigiztem vagy drogoztam vagy volna!!!

2018. máj. 12. 16:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azért 18 ak elmultatok?
2018. máj. 13. 00:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Az anyasag gugyogo infantilitast eredmenyez?

Hihetetlen evekig mit csinaltal?

Meg kell nezni kivel csinal az ember gyereket terhesseg nen lehet veletlen baleset

Pasi dugni jo volt most meg szidod

Egy eletre ossze kot a macko

2018. máj. 13. 07:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

illetve 3 napig fogva tartottak a fiammal együtt

szándékosan félre vezette a bíróságot hiszen én küldtem neki olyan képeket is ahol cicizik a gyerek

Hagyjuk már, mekkora kamu :D

2018. máj. 13. 08:47
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! ha ez egy teszt volt egy készülő történethez, gondold át, mert több sebből vérzik a sztori: Érdekes is lehetne, de már az alapokkal komoly problémák vannak ami hihetetlenné teszi.
2018. máj. 13. 09:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásolat..nővérem ugyan ilyen cipoben jar, annyi kulonbseggel, hogy a kisfia 7 eves. Nala helyeztek el a gyermeket, ha gondolod privatban tudok tobbet is irni, hogy hogy folyt le ez az egesz.
2018. máj. 13. 14:44
 26/27 anonim ***** válasza:
70%
Milyen cipőben jár? Hogy iskolás a csávója, de ő dolgozott? Hogy a nagyszülők állítólag elrabolták a gyereket, de a rendőrök a töküket vakarták? Ja és ő luxusban él, míg a csávójának nincs jövedelme, de csúnya gyámügy nem a keresőképes mellé áll?
2018. máj. 13. 16:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkora hazugsághalmaz ez mint az állat, a kérdező persze felszívódott.
2018. máj. 13. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!