Van szerintetek olyan, hogy egy anya nem szereti a kiskamasz gyerekét?
Én is azt akartam írni, hogy szerinted neki az...
Nem azt írtam, h nekem stressz az 5.osztály, hanem azt, h neki az. Mert az. "Nagy váltás felső tagozatba menni, hozzá kell szokni,más tanárok, tantárgyak, elvárások, ez mindegyik gyereket megviseli."
Ezt honann veszed? Mi lesz a 7.,7.,8., gimi, érettségi, egyetem stb.?????
Könyörgöm, mi baj van ezzel a szerencsétlen gyerekkel, hogy pszichológushoz, nevelési tanácsadóba kell vinni?????
Normálisak vagytok??? Tudom, mert én 17 évesen átmentem ugyanezen... Lépésre ugyanaz.
Szerintem itt a túlaggodó anyával van a gond, aki ilyen kérdést tesz fel a gyk-n, hogy miért van, hogy utolálja a saját gyerekét.
Szerintetek???????!?
Inkább legyek túl aggódó, minth leszarjam őt. És igen, minden változás egy stressz helyzet. Oviból iskolába menni, alsóból felsőbe, általánosból középbe. Az új helyzethez való alkalmazkodás, annak megismerése nem 1-2 napos folyamat.
Nem tudom, hogy csak nem olvasod el amit írok, vagy nem érted, bár igyekszem egyértelműen fogalmazni. Nem tudom, honnan szeded, h utálom a gyerekemet, erről szó nem volt sehol. Azért van egy kis különbség a 'nem szeret' és az 'utál' között. Nem akarok kötözködni, de szerintem te most kivetíted az én kérdésemet a saját életedre, és mindenáron be akarod magyarázni (Magadnak? Nekem? A többi válaszolónak?), hogy mért a te életed rossz (volt), így biztos, h én is ugyanolyan rossz életét biztosítok a fiamnak, csak azért, mert neked is rossz (volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!