Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem a szülrimmel...

Hogyan közöljem a szülrimmel hogy van barátnőm? 17/f

Figyelt kérdés
van egy lány akivel megtaláltam a közös hangot. 1 hónapja járunk. A lány szülei már rég tudnak rólam. Kérdezte a barátnőm hogy miért nem mondom el hogy van baránőm, talán cikinek érzem őt. Nem egyáltalán nem érzem őt cikinek csak félek a szüleim reakcióitól. Eddig mindig ilyen kamu dumát mondtam nekik amikor találkozóm volt egy lánnyal. Hogy pl. Elmegyek a haverommal egyet bringázni stb.. Soha nem világosítottak fel a szüleim. És mindig ilyen tabu téma volt nánk az intimitás. De néha szokták kérdezgetni hogy van-e barátnőm de én nem igazán felelek rá. Apám szerintem azt hiszi rólam hogy búza vagyok.ahogy őket ismerem akkor fognak felvilágosítani amikor elmondom nekik hogy van barátnőm
2018. máj. 7. 17:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Anya apa van csajom sziasztok mentem hozzá
2018. máj. 7. 17:23
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Járok egy lánnyal - sziasztok, megyek találkozom vele.
2018. máj. 7. 17:27
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
Apu, van egy jó hírem: Nem vagyok búza!
2018. máj. 7. 17:39
 4/21 anonim ***** válasza:
36%
Miért kellene elmondanod? Nyilvánvalóan nem támogatóak és te nyilvánvalóan kiszolgáltatott helyzetben vagy. Semmi közük hozzá.
2018. máj. 7. 17:55
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
tálald örömhírként, és kész. Mondd meg, hogy boldogabb vagy vele, mint nélküle, a normális szülők pedig támogatják a gyerekük boldogságát szerintem.
2018. máj. 7. 18:01
 6/21 kispotzak ***** válasza:
100%

Mi az igazi problémád, hogy hogyan mondd el, h van barátnőd, vagy az, hogy még nem világosítottak fel, pedig neked lennének kérdéseid? :)

Hogyan mondd el? Ha feszélyez a téma, akkor próbáld minél kevésbé nagy hűhóval elmondani, csak megemlíteni, hogy "van egy rokonszenves lány, néha találkozgatunk" - nem kell rögtön bejelenteni, hogy "a barátnőm", meg "járunk", főleg, ha olyanok a szüleid, hogy az ilyen kinyilatkozástól már rögtön azt hiszik, hogy holnap össze is akartok házasodni :)

Ha viszont igazából a másik téma a gond (lennének kérdéseid szexuális téren), akkor vagy hiteles forrásból (egy jó könyv, megbízható barát stb) kellene tájékozódnod, vagy rászánnod magad, és beszélgetned apukáddal...

2018. máj. 7. 19:25
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanez volt velem is, kérdező! Sose beszéltem a szüleimmel intimitásról, szerelemről. Most se tudnék. Nincs meg a közös hang.

Amikor volt barátnőm, akkor egyszerűen elmondtam nekik amikor egyszer megkérdezték hogy hova megyek. Tudták hogy nem szeretek ilyen érzelgős dolgokról beszélni, úgyhogy nem is firtatták, aminek örültem. Csak néha-néha kérdezték, hogy na mi van veletek? akkor még mondtam, hogy minden ok. Ez addig ment így, amíg nem szakított velem fel év után. Na amikor azt kiderítették le se szálltak rólam egy hétig. Nagyon idegesítő volt. Azóta talán egyszer volt szó szerelemről, akkor gyorsan rövidre fogtam és elmentem. De legalább tudják hogy nem vagyok homo.

Visszatérve a kérdéshez, én teljesen aterzem a helyzeted. Szerintem csak említés még nekik valamikor, mintha semmi különös nem lenne ebben. Biztos nem lesz egy rossz szavunk se, viszont azért jó ha tudják hogy jársz valakivel. És alkalomadtán illene bemutatni a lányt is.

19/F

2018. máj. 7. 19:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

említés meg*

Mobilról írtam, bocsi a hibákért!

2018. máj. 7. 19:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

EMLÍTSD MEG****

csak sikerült...

2018. máj. 7. 19:56
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen családi háttérrel jobb ha megtartod magadnak,mert leri h nem egy szerető család vagytok ti se,és mert még rád szállnának ha tul boldog vagy,ez sajnos saját tapasztalat. Egy év és 18 leszel,onnantól meg végképp semmi közük a szerelmi ügyeidhez.
2018. máj. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!