Mit lehet tenni, ha bármit teszek vagy nem teszek szálkát talál a szénakazalban az anyám?
Mindig megtalál vmiért. Sokáig azon veszekedtünk, hogy nem cinálok meg vmi házimunkát. Mostanra kb mindent én csinálok. Aztán volt, amikor azért csesztetett, mert hajszál volt a zuhanyzóban vagy mert büdös volt az edzőcuccom .. Erre kitalálta, hogy kutyaszőrösen minek megyek a konyhába/fürdőbe vagy bárhova a szobámon kívül. De mivel kutyám van, akinek természetes módon hullik a bundája, ezért minden ruhámon rajta van. Akkor a szobámon kívül ne menjek sehova a lakásba?
Szóval most ezzel mit tudok csinálni? Költözzek el? Még csak most leszek 17. Suli mellett dolgozom, mert nem kapok semmi pénzt a kutyámra és azokra a dolgokra, amikre szükségem lenne(arcápolási dolgok, parfüm vagy ilyesmi, tehát, ami nem kötelező, de én szeretném).
Nem sokat lehet tenni szerintem, az ilyen emberek mindig elégedetlenek lesznek akármit is csinálsz.
Nálunk az apám ilyen. Eleinte még valamennyire jogosnak gondoltam a felháborodását, hogy többet kéne segítenem (felújításban volt, rengeteg munkával). Így nyomattuk is a munkát rendesen, gondoltam majd csak lenyugszik, de mindig talált valami hülyeséget amivel belémköthetett. A végén már odáig fajult a dolog, hogy amit az apósa mondott neki már azért is velem kiabált egy másik alkalommal. Mondom ezt ti beszéljétek meg semmi közöm hozzá. Aztán mondja, hogy nem akar vele összeveszni. Ha a pókeren vesztett (kis téten) akkor azért őrjöngött. Akkor már ott is hagyjuk nyerni?:D Ezek csak súlyosan kihasználják az embert és ezután köszönet helyet is csak belerugnak. Én már feladtam egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!