Megbocsátható dolog szerintetek a sokkolóval való fenyegetés a szülők részéről?
21 éves vagyok...
Mostanában normálisabbak. Tavaly ilyenkor a sürgősségin is heti vendég voltam.
10es! Annyiszor írja ki, ahányszor szükségét érzi!!!!
Ez egy elkeseredett fiatal, aki a legnagyobbat azokban az emberekben csalódta, akikehez születésétől fogva kötődött: a szüleiben.
Felfogta bárki is, hogy ez mennyire nem egyszerű sztori? Könnyű fotelpszichológusnak lenni és osztani az eszet egy kényelmes légkörből.
Kérdező! Szerintem a szüleid viselkedése alulmúl minden jóízlés határát. Egy bukás után inkább vigasztalni kellene, nem terrorizálni, de nekik erre futja csak sajnos. Nem is értem az ilyet. A saját alkalmatlanságát bizonyítja ezzel.
Pedig én nem vagyok egy elköltözéspárti, mindig mindenkinek azt tanácsolom, hogy beszéljék meg a problémákat és ne megfutamodjanak, de ez annyira súlyos, hogy én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék velük a helyedben.
SEGÉLYVONAL BÁNTALMAZOTT NŐKNEK ÉS GYEREKEKNEK
06-80-505-101 MINDEN HÉTKÖZNAP ESTE (SZERDA SZÜNNAP) 18 ÉS 22 ÓRA KÖZÖTT
SEGÉLYVONAL SZEXUÁLIS ERŐSZAK TÚLÉLŐINEK
06-30-982-5469 PÉNTEKENKÉNT 10-14 ÓRÁIG
Itt kérj segitséget. Telefonálni bárhonnan tudsz.
Jaj, már megint a hülye "megbuktam az egyetemen" kamuszöveg.
MOST buktál meg, mikor vizsgaidőszak már és még nincs? :D
Komolyan kezeltesd magad, mert szerintem beteg vagy, hogy minden msodik héten kiírod ide a hazugságaidat.
Más: 20 éves vagy, dolgozz és költözz el, ne nyávogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!