Anyám semminek nem képes örülni?
Soha nem lehetett veoe beszélgetni,fokyton magával és a kedves párjával van elfoglalva,a ruhákon és azon kívül,hil ide,hol oda megy nem tud más örömet okozni neki...konkrétan semmi! Mindent megpróbáltam..és majd 30 éves fejjel is betegesen ragaszkodtam hozzá..amit ő tud is,ott igyekszik belémszúrni ahol ér..
Próbálja elvenni a kedvem az esküvőtől is..irigy volt mikor nyaralni mentünk is..mindig..
Miért nem tud velem örülni,miért akarja elvenni a kedvemet??
Igazából nem tudnék válaszolni..
Nem történt elválás,mert soha nem engedett olyan közel magához,h9gy jó kapcsolat alakuljon ki. Mindig is én próbáltam boldoggá tenni ..ha vettem is neki bármit,amit kinézett,hátha ettől majd szeretni fog ..rájöttem nem engem szeret,hanem ,hogy így tud irányítani.
Így nem tudom a leválás szó megfelelő e.
Épp ezaz,hogy nemntudok honnan leválni.
Ezért ragaszkodnék ennyire..hogy halvány jelét is érezzem annak,hogy szeretne..
Nem elválás, leválás, nem ugyanaz.Elválni hierarchikusan egyenlő felek tudnak.Bármilyen kellemetlenül hangzik de a szülő-gyermek viszony nem egyenlőségen alapszik.A szülő a nagy, a gyermek a kicsi(függetlenül attól, hogy biológiailag már felnőtt-e), a szülő ad(vagy nem ad), a gyermek elfogad(vagy nem).
Tudod, a jó szülő mindig túl jó, a rossz szülő mindig túl rossz.Ez nem reális legtöbbször, mert a negatív vagy pozitív érzelmeink szemüvegén keresztül szemléljük őket. :)
"majd 30 éves fejjel is betegesen ragaszkodtam hozzá..amit ő tud is,ott igyekszik belémszúrni ahol ér.."
És neked erre a sok konfliktusra nagyon nagy szükséged van, el is mondom, hogy miért.Mert ez segít a leválásban, hogy te magad is felnőttként tudj funkcionálni.Most azt éled amit a tinédzserek.
Nézd meg hogyan működik ez az állatvilágban, például a macskáknál.Az anyamacska gondoskodik a kicsikről, aztán a kicsik elérnek egy bizonyos kort amikor az anyamacska elzavarja őket, rámordul a kicsire: "menj, járd a saját utadat".
Ha mindig ugyanazt csinálod, akkor mindig ugyanazt várhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!