Anyukam nem akarja megengedni higy a baratomnal aludjak, mindig mergesen beszel az ilyenekrol en meg ideges leszek es veszekedunk. Azt mondta hogy nagyon idegesitem minden nap. Rosszul ertem magam. Valaki tud tanacsot adni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 22:38
11/14 anonim válasza:
Én is 17 vagyok és a barátom is. Minket sem engednek, elfogadtuk, tiszteletben tartjuk. Alszunk délután, ugyan az csak világos van.
12/14 anonim válasza:
Komolyan a válaszadók java már megint azt mondja, hogy amíg egy gyerek kap otthon enni meg nem kell fizetnie a vízszámlát, addig kuss a neve és csak úgy élhet, ahogy a szülei jónak gondolják?
Kérlek, ne vállaljatok gyereket.
13/14 anonim válasza:
Meg kellene nyugtatni anyukádat nincs miért aggódnia. Majdnem felnőtt vagy, védekeztek, a srácot ismeri, komolyak a szándékai és nincs melletted másik nője vagy pasija. Nem fogsz semmilyen betegséget elkapni tőle és nem engeded az anált. Beszélgessetek.
14/14 naphtha válasza:
Óje, mert csak két szín van, a fekete és a fehér...vazz akkor színes tv-nk van :D
Semmit nem lehet tudni a sztoriból, hogy van merszetek tanácsokat osztogatni?
Mióta vagytok együtt?
A srác penge, vagy pedáns (mondjuk van tippem ;) )?
Anyukád egyedülálló szülő?
Felelőség teljesnek hiszed magad? És mutti annak hisz?
Túrós csusza, vagy csúszós túra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!