Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv! Van egy 2,5éves kisfiam...

Atron1990 kérdése:

Üdv! Van egy 2,5éves kisfiam akinek az apjával 1,5 éve nem vagyunk együtt? Voltunk gyámügyőn a gyerek kapcsolattartás céljábol ott megszabtak neki heti 3 alkalmat h jőhet a gyerekhez egy egy órát?

Figyelt kérdés
Kizárólagos szülüi felügyelői jogott átadtta az én jogomra a biroságon ! Mit tehetek ilyenkor ? Egy ideig mükődőtt is de kb 4 honapja havi egyszer jőn 20 percet? . Ha gondol eggyet felhiv és azt mondja h elviszi hétvégére de viszon errőlvégzés nincs?

2018. ápr. 11. 19:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem Voltunk házasok de igen ő hagyott ott minket mi több a fia első születésnapjan
2018. ápr. 12. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor semmi oka nem lehet bosszúra? Mert a leírtakból egyelőre úgy tűnik, mintha valami sérelme lenne.

Ne Te küldted el pl.?

Ha jól értem, Nálad lakott és Te láttad el.

2018. ápr. 12. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolso mit tett volna? Élt volna vkivel aki máshol kufircol,és látta volna el továbbra is jopofizva a párját cselédként. A párja lépett le máshoz,nem a kérdező lépett férle,és érdekes ott is egyből babát csinált,akit ugyan igy fog otthagyni ha uj nő kell majd..
2018. ápr. 12. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
13: Nem tudom, ez hogy jön ide, azon vagyunk, hogy megfejtsük és megfékezzük az ex viselkedését.
2018. ápr. 12. 14:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen nálam lakott, és nem. Én Küldtem el hanem ő ment el, akkor még nem tudtam az okát. Igazából nem is tudom miért döntött így sokat gondolkodtam ezen, az is eszembe jutott megilyedt a felelősségtől és inkább lépett. Sokszor ment azon a vita törödjön velünk többet lehet túl nagy kérés volt. De ez már nem számít csak attól félek, hogy majd egy napon azzal fog előállni szeretné elvinni magához a gyereket miközben most nem fogalakozik vele. A fiam meg biztos nem menne vele,. Úgy vagyok ha már egyedül hagyott vele és csak én gondoskodom róla, nevelem. Még ő úgy eli az életet mint ha nem is létezne később nem szivesen engedném el vele. Tehát ugye nem viheti el amikor csak ő akarja,, majd mikor már nincs annyi gond vele,, ha nagyobb lesz
2018. ápr. 12. 15:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj a gyámügyre - de TŐLE TELJESEN FÜGGETLENÜL, tehát ne akkor, mikor már ő rángat oda, mert akkor már rosszul jössz ki belőle.

Kapd magad, menj be és tegyél ellene HIVATALOS panaszt, de ez nagyon fontos, ne csak panaszkodj az éppen ott ülő hölgyeménynek, meg siránkozz, hogy jajjjj, istenem, mit csináljak, ő majd mond rá vmt gyorsan, hogy ne zargasd, hazamész, aztán a következő alkalommal megint keresztbe tesz neked és te jössz ki rosszul.

Határozottan menj be, kérdezd meg, hol kell panaszt tenni, írásos bizonyíték legyen a kezedben, mert annak van nyoma és azt muszáj figyelembe venniük,ha konfliktus lenne. Akkor neked is van adu a kezedben és nem röhöghet az arcodba -még ő!

Mondd, hogy szándékosan bosszúskodik, a gyerek érzéseivel nem törődik, sőt, felhasználja a gyereket arra, hogy a te magánéletedet irányítani tudja és mutassa meg a hölgy azt a jogszabályt, ami neki mindezt lehetővé teszi. Vagy, ami azt illeti, ha akkora szája volt, miért nem mondtad, hogy arra is mutasson jogszabályt de azonnal, hogy neked a megszabott szerda helyett mondjuk a nem megszabott vasárnap is be KELL engedned a gyerek apját, tönkretéve ezzel akár a ti programotokat. Csak mert ő egyet gondolt.

Mindezt mutassa meg neked a hivatali alkalmazott, amúgy pedig, meg lehet neki mondani azt is, hogy ha még egyszer szándékos rosszindulatot, elfogultságot tapasztalsz részéről az apuka irányába, rá is panaszt teszel.

Ha nincs mitől félned, nem kell ezt eltűrnöd.

2018. ápr. 12. 15:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan menjek a gyámügyre és kérjem a láthatás korlátozását? Az utolsó beszélgetésem a gyerek a fiam apjával (telefonon) arról szólt hogy ne mondjam már meg neki hogy mikor jöjjön a gyerekhez. Én már ezt eléggé unom, hogy mikor jönnie kêne mi otthon vagyunk és várjuk és nem jön és ide se szól. De volt egy olyanra példa, hogy jött és nem voltam otthon mert dolgom akadt akkor tudott hivni és azt mondani hogy hol a f... Ban vagyok b... M meg magam hogy potyara jött, igen ilyen szépen beszél velem. Szivem szerint annak örülnék ha inkább tényleg nem. Jönne mint hogy ezeket csinálja. Volt hogy mondta a gyereknek (telefonba) apja jön ekkor. És akkor na azóta nem engedem. Beszélni vele mert mit. Képzel higyea gyereket veri át még szerencse, hogy kicsi ahhoz hogy ezt felfogja.
2018. ápr. 12. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:

I-G-E-N nyugodtan menj a gyámügyre.

Szerintem kellőképpen kifejtettem, de ha ilyen tesze-tosza határozatlan vagy, akkor nem csodálom, hogy így elszemtelenedett az ember.

Van erre is hivatalos megoldás, aszerint kell eljárni, de persze ha látják, hogy ilyen kis tátott szájú vagy, már bocsi, lemarnak.

És közben ő tesz keresztbe nektek, meg zavarja az életmódotokat, megalázóan degradál téged, mint valami értelmi fogyatékossal, úgy bánik veled.

2018. ápr. 12. 19:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az pont, hogy kiszoktam nyitni a szàm bákivel szemben
2018. ápr. 12. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!