Mit mondjak anyáméknak ha itt akar aludni az egyik barátnőm? 17/f
Jajj istenem, úgy utálom ezt...Két ellenkező nemű tini ne aludjon együtt, mert abból szex lesz. Két azonos nemű tini se aludjon együtt, mert abból is szex lesz, mert akkor meg tuti, hogy meleg/leszbi....Ti SOHA nem aludtatok együtt egy barátotokkal/barátnőtökkel sem? Ilyenkor mindig én érzem magam a hülyének, hogy biztos velem van a baj, mert mi csomószor aludtunk együtt a barátaimmal (fiúval és lánnyal egyaránt), mert ez tiniként tök jó volt és szerettük, filmeztünk, játszottunk, nasiztunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk éjszakába nyúlóan. Volt, hogy kb. 10-en aludtunk egy szobában, ágyban, padlón..kb. lépni nem lehetett, de pont nem érdekel senkit, hogy nincsen elég hely vagy kényelmetlen, mert tök jól szórakoztunk. Soha egyszer sem volt belőle se szex, se petting, se semmi ilyesmi. Az ember tudja, hogy mit akar és nem állatok vagyunk, hogy öszöntből mindenre ráugrunk, ami mozog... Valamint a szüleink is mindig engedték, mert eszükbe sem jutott ilyesmi... Másrészt meg egyébként azt sem értem, hogy abban mégis hol lenne a baj, ha egy 17 éves fiú és egy vele egy idős lány esetleg többet érez egymás iránt és kipróbálnak ezt-azt? Ez miért baj?
Kérdező szerintem csak szimplán mond anyukádnak, hogy van ez a lány, akivel jóban vagytok és szeretnéd, ha egyszer nálatok aludna. Ezt másképp nem nagyon lehet....így legalább kiderül, hogy ő mit gondol stb. és meg tudjátok beszélni normálisan.
Talán előbb össze kellene jönnötök nem?? Ne szaladj a rúd elé!! A szüleid helyében hatrozottan nem engedném, hogy ott aludjon. Te is nem tudom mit képzeltél? Meghivod az előtt, hogy rákérdeztél volna a szüleidnél? Jó nagy balekot csináltál maadból előre is, mert tuti nem fognak belemenni, te pedig majd jól beégsz a csaj előtt, hogy áthivtad aztán meg nem alhat nálatok.
Bocs, de már előre nevetek rajtad :D :D :D
26! Ó, ó, fiatal, ne irigyeljük már tőle a kis friss kagylóhusikát (phuntzee)
Hadd élvezze.
" Mit mondjak anyáméknak ha itt akar aludni az egyik barátnőm? 17/f "
miért több is van?
Mi van nincs hol aludni?
Persze hogy lehet.Révész Sanyit ezredesnek hívták,a több ezer skalpja
miatt.És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!