Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya évek óta folyamatosan...

Anya évek óta folyamatosan köhög, krákog. Mindenhova (! ) odaköhög, soha nem teszi a szája elé a kezét. Vélemény?

Figyelt kérdés

Meg szeretném neki mutatni a válaszokat.

Elegem van ebből, undorító, de szerinte teljesen normális, semmit nem érek el vele ha szóvá teszem. Rendszeresen váladékot is felköhög, tehát nem csak szimpla levegő ami repked mindenhova... Konyhapult, mosogatóban a száradó edények, de ha a pulton kaja van az is kap belőle bőven. Kinyitja a hűtőt, teljes erővel oda is, illetve ha előtte állsz, nem szégyell a hajadba/arcodba sem köhögni egy jó nagyot.

Semmit nem számít az sem, hogy valószínű nem épp egészséges, dohányzik amúgy, de arra fogja, hogy "idegi köhögés". Én már hányok az egésztől...

2018. ápr. 5. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Nekem az autista osztálytársam csinálja ezt...

Anno meg lett mondva, hogy más mint mi, normálisak is voltunk vele, nem piszkálta senki. Aztán elkezdett így köhögni és borzalmas. Néha akkorákat öklendezik, hogy már attól félünk be fog hányni. Már emiatt semmi toleranciánk nincs felé. Órákon nem lehet tőle figyelni, dolgozatokra nem lehet rendesen koncentrálni, ha egy kicsit is megmozdul, rajön a köhögés, ráadásul orrsprayfüggő is, így ha éppen nem köhög, az orrát fújja rohadt hangosan...

Rá vagyunk szállva emkatt rendesen, néha megsajnálom, aztan nekiáll köhögni és újra előtör belőlem a gyűlölet...

Idén érettségizünk, de komolyan mondom, ha ezzel az állattal egy terembe raknak, inkább megírom októberben...

2018. ápr. 6. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mit szólt anyud a kommentekhez?
2018. ápr. 6. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyapám csinál ilyeneket. Mondjuk ő csak akkor ha elkezdi vedelni a kannásbort meg az olcsó söröcskéjét és amikor már kezdi jól érezni magát akkor képes egy délután alatt elszívni egy doboz cigit, úgy hogy ő nem dohányzik.

Akkor 2-3 napig köhög, krákog, és nem teszi szja elé a kezét, plusz amit felköhög azt kiköpi és nem egyszer, nem kétszer, hanem nagyon sokszor láttam hogy ott hagyja a bútoron, szőnyegen,padlón odaszáradni.......

Amikor nagyapám túl van ezen a 2-3 napon akkor utána 1 hétig semmi baja, nem köhög csak ha megfázott például de érdekes módon akkor a szája elé teszi a kezét és teljesen józan. És így józanul soha nem cigizik.

2018. ápr. 8. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!