Lányom barátait a diplomaosztóján ismertem meg, azelőtt a létezésükről se tudtunk?
Lányom egyetem miatt kollégista lett. Tehát 2 hetente jött haza. Most volt a diplomaosztója és szembesültem azzal, hogy nem ismerem a barátait. Semmit se tudok róluk még a létezésükről se. Jött oda hozzánk 3 fiú (ők nem is jártak egyetemre, innen-onnan ismerik a lányom), hogy a lányomnak szeretnének gratulálni. Hát meglepődtem. Főleg azon, hogy mindegyik sráccal eléggé szoros barátságot ápolt, mint utóbb kiderült.
Megértem, hogy a lányom nem avat bele mindenbe, de rosszulesett. Hideg zuhanyként ért, mert a lányommal mindig bensőséges volt a viszonyunk
Ti ezt hogyan kezelitek?
"Jött oda hozzánk 3 fiú"
"mindegyik sráccal eléggé szoros barátságot ápolt, mint utóbb kiderült. "
Azért csak három, mert a többi fiúja nem ért rá...
Az egyetemi és kollégiumi élet, az messze nem csak a tanulásról szól.
Ott mindennapos a bulizás, ivás, füvezés és a pasizás. Ha ezek mellett még le is tudott diplomázni -és nem valami kamuszakon-, akkor az is teljesült amiért eredetileg az egyetemre járt.
Az viszont jobban aggasztana, hogy milyen körökben mozgott, ahonnan összeszedte az említett -nem egyetemet végzett- pasijait "főleg, hogy mindegyik sráccal eléggé szoros barátságot ápolt"?!
Nagyon úgy tűnik, hogy volt egy kevésbé publikus élete és egy szűzies, amit a hazalátogatásai alkalmával eljátszott nektek.
Utolsó, jól leírtad. A koleszosok között sok van amelyik kettős életet él. Én is ilyen voltam.
A támadó válaszokat nem értem. Szerintem természetes ha egy anyuka aggódik a lányáért, még akkor is, ha már felnőtt. Nekem se esne jól ha három link alak üdvözölné a lányomat, akikről soha említést se tett. Amúgy egy kicsit az egyetem átka is ez. Az ember elszigetelődik otthonról, könnyen rossz társaságba keveredik.
Tényleg semmi közöm a lányom életéhez, persze mondhatjuk igyis.
Viszont én nem arra vágytam h az összeset mutassa be vagy meséljen róluk.
Hanem arra, hogy legalább említés szinten tudjam h ő ki és jóban van a lányommal. Az zavart h a létezésükről se tudtam. Ha a diplomaosztó előtt mondta volna h "anya jön pár barátom XY stb" akkor az megint más lett volna.
Gondolj bele a szituációba, örömködsz a lányoddal mire megjelennek alakok, akikről te semmit se tudsz. Kínos volt nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!