Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám egy hét alatt elhasználja...

Apám egy hét alatt elhasználja mindig a Listerine szájvízemet, tusfürdőm. Nem győzök minden héten venni. Mi tévő legyek, ha megmondom neki még besértődne, meg az lenne hogy irigy vagyok?

Figyelt kérdés

2018. márc. 22. 18:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%
Na és az hol derül ki a történetből, higy a kerdez ő mit használ el, amij az apjáé ?
2018. márc. 23. 16:03
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó: jó tudni hogy vannak még normális gondolkodású emberek. Mert az nagyon nem normális hogy családon belül ilyen hülyeségeket elzárnak egymás elől, mert "csak az enyém"

Ezt mond annak akitől pénzt is loptak otthon a kedves családban,oka van ám a zárásnak. :(

2018. márc. 23. 16:27
 23/33 anonim ***** válasza:
29%
De itt nem pénzről van szó, könyörgöm. Amúgy meg ha szar a helyzet, nem muszáj egy fedél alatt élni, ennyi. Ja, hogy a lopkodós apuka nélkül nem tudna megéli? Akkor csak elvesz ő is ezt-azt az apjától...
2018. márc. 23. 16:38
 24/33 anonim ***** válasza:
67%
Bravó akkor lopkodjunk egymástol,de már érthető h ez a normális. Aki meg tisztességes az takarodjon otthonrol. Én is eltakarodtam,mert minden forintomat piára lopták szét egy tusfürdőt nem tudtam magamnak venni. Undorito,én elkérem nem elveszem ami megtetszik,nem pénzt egy zsepit se szedek el mástol.. Persze h külföldön a magyarról a vélémeny h csaló tolvaj népség. :(
2018. márc. 23. 16:56
 25/33 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem tudom, az hogy lopkodás, ha az ember apja/anyja/testvére a masik csaladtag szájvizet haszhnalja. Ennyi erővel a kérdező meg lopja az apja vizet, nem?
2018. márc. 23. 18:09
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem használja, hanem elhasználja. Ráadásul pofátlan, pazarló módon. De örülök, hogy itt mindenki ilyen gazdag, hogy nem probléma számára 10ezreket költeni minden hónapban csak tisztálkodási szerekre, és meg sem kottyan neki.
2018. márc. 23. 20:15
 27/33 anonim ***** válasza:
71%

igen igen :d

hihetetlen már előre várom a lepontozást

nem hajlandó vigyázni a fogaira, de a listerint tényleg nagyon pazarolja

egy évig vártam hogy megváltozik, de nem

bocs de nem akarom a listerin cégnek adni a családi kassza 60%-át

2018. márc. 23. 20:37
 28/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a szemétség ha használ belőle hanem hogy egy hét alatt egy egész flakont magyarul kb többször annyit mint a kérdező.

Mi anyámmal voltunk így mikor neki állig, nekem pedig derékig érő száraz hajam volt azért többször annyi balzsam kellett rá úgyhogy megegyeztünk hogy akkor azt veszem a zsebpénzemből és nem az övét ürítem ki 2 hét alatt.

2018. márc. 23. 22:45
 29/33 anonim ***** válasza:
69%

16: Én úgy vagyok vele, hogy ezek SZEMÉLYES tárgyak.

Attól, hogy veszek valakinek 10 üveg szájvizet, és ha akarja, akár 100-at is, még nem fogom tolerálni, hogy azt kezdi el használni, amelyik az enyém!

Privát szféra!!!

2018. márc. 23. 23:12
 30/33 anonim ***** válasza:
60%
... a higiéniáról nem is szólva. Amennyire eddig láttam, mindenki beleiszik a szájvizes üvegbe. Szóval a máséba miért is?...
2018. márc. 23. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!