Apám egy hét alatt elhasználja mindig a Listerine szájvízemet, tusfürdőm. Nem győzök minden héten venni. Mi tévő legyek, ha megmondom neki még besértődne, meg az lenne hogy irigy vagyok?
Utolsó: jó tudni hogy vannak még normális gondolkodású emberek. Mert az nagyon nem normális hogy családon belül ilyen hülyeségeket elzárnak egymás elől, mert "csak az enyém"
Ezt mond annak akitől pénzt is loptak otthon a kedves családban,oka van ám a zárásnak. :(
igen igen :d
hihetetlen már előre várom a lepontozást
nem hajlandó vigyázni a fogaira, de a listerint tényleg nagyon pazarolja
egy évig vártam hogy megváltozik, de nem
bocs de nem akarom a listerin cégnek adni a családi kassza 60%-át
Nem az a szemétség ha használ belőle hanem hogy egy hét alatt egy egész flakont magyarul kb többször annyit mint a kérdező.
Mi anyámmal voltunk így mikor neki állig, nekem pedig derékig érő száraz hajam volt azért többször annyi balzsam kellett rá úgyhogy megegyeztünk hogy akkor azt veszem a zsebpénzemből és nem az övét ürítem ki 2 hét alatt.
16: Én úgy vagyok vele, hogy ezek SZEMÉLYES tárgyak.
Attól, hogy veszek valakinek 10 üveg szájvizet, és ha akarja, akár 100-at is, még nem fogom tolerálni, hogy azt kezdi el használni, amelyik az enyém!
Privát szféra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!