Miért tesz ki a lányom ilyen képet?
A lányom 10 es fel eves , a mobilképernyöjen egyik baratnöjevel van kiveve fotó , ök ketten a képen es a szöveg mellette , szeretlek drágám , es puszijel meg ilyensmik, azelött is ez a lány volt a képernyöjén .
Ez a legjobb baratnöje szerinte , de sokat idegeskedik emiatt a lany miatt mert neha kiközösitve erzi magat altala , masok szivesen baratkoznanak vele , de nem akar ebböl kizökkenni , nagyon unom mert sokszor emiatt a lany miatt ideges itthon stb .
Vajon meleg a lányom?
Mik ezek h szeretlek stb
Köszi a valaszokat . 41 eves vagyok .
Nem az en hibam h nem barbizik , sok barbija van , es gyerekes is még , de a körulötte levö vilag koraven gyerekek , akik szörösödnek , mesnstrualnak es fiúkról beszélnek. Berángatják a lányom ilyen témákba , aki még levetközve olyan mint egy szöke bébihernyó.
Ö éretlenebb náluk , de beszippantota az iPad , az mar lehet az en hibam es a buggyant bloggerek
23., kérdező! Mondjuk ezt nem akartam írni, mert a lányod fenekén még bőven ott van az a bizonyos tojáshéj. Miből gondolod, hogy amiatt, hogy szívecskés a barátnőjével a háttérképe, leszbikus, vagy csak a lányok iránt vonzódik? Megválaszoltad most saját magad.
És mint írtam, az én lányom is ezt csinálta, még szerkesztett is képeket, amelyiken a legjobb barátnőjével van, mégsem lett meleg.
Mondjuk nem 10 éves volt, hanem 12-13 kb. Utólag visszanézve ma már vicces, ő vigyorgott rajta a legjobbakat, ma már komoly felnőtt 26 éves nő.
Az idegességére nem válaszoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!