Hogyan lehetne változtatni a kapcsolatomon anyámmal?
12 vagyok és tudom hogy lesznek olyan válaszok hogy ez csak tini probléma még ilyenek de akkor is miért olyan nehéz tininek lenni?
Én mosok fel a lakásban és én törlöm a port én takarítom a nyuszit és néha mosogatnom kell de ez még oké de utána jön ellenőrizgetni és ha talál egy porszemet már elkezd zsarolni,hogy elveszi a telómat stb. És ha valami nem tetszik akkor elveszi a telóm vagy jön a szokásos zsarolósdi és ha valami miatt berágott rám akkor már rögtön az van, hogy ezt csináld meg még azt csináld meg ha meg nem megint ugyanoda lyukadunk ki! De ez még azt mondom oké de ami a legrosszabb a vitatkozás, mert sosem ismeri be a hibáját bezzeg másban mindig meglátja és mindenen berág és sosem kér bocsánatot, mert ő ahhoz túl büszke és mindig én kérek és az esetek 98%-ában nem magamat érzem hibásnak. A testvéremmel is ez volt folyton olyan is volt hogy belenyomta a rotringot a tesóm kezébe és még mindig ott van a nyoma pedig ez kb 8 éve volt. A legnagyobb baj az vele, hogy képtelen beismerni a saját hibáit másban pedig meglátja és nagyon sértődékeny nemtudja elfogadni ha ő a hibás vagy valaki elmondja a hibáit. Komolyan olyan érzésem van mintha ő lenne 12 én meg kb 30 olyan gyerekesen viselkedik és annyira nehéz megértetnem vele magamat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!