Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szüleitek ismerősötök...

Nektek szüleitek ismerősötök facebookon? Ha igen/nem, miért?

Figyelt kérdés
A kerdes egyertelmuen azok fele iranyul, akiknek a szuleinek van facebookja
2018. márc. 11. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

9-es, nekem is van olyan kolleganőm, hogy a lánya kerek perec megmondta, hogy őt nem jelöli vissza.

A vicces az, hogy a nő a lelkét kiteszi a 20 éves lányáért, erején felül is. Csak a kiscsajnak nem tetszik (szerintem), hogy így anyuka belelát a kártyalapjaiba:(

De szerintem sértő a szülővel szemben.

2018. márc. 11. 13:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, azert kerdeztem, mert ismerosom mondta, hogy o nem igazolta vissza a csaladjat facen, pedig nincs semmi gond veluk. Mindenesetre eleg fura:D
2018. márc. 11. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Igen

Mert bejelöltek és ismerem őket. És nincs rejtegteni valóm.

2018. márc. 11. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem.
2018. márc. 11. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Anyám facebookozik, naná, hogy az "ismerősöm". Akinek nem, ott valami gond van. Vagy "rejtegetnivalója" van a szülei elől, vagy a kapcsolatuk nincs rendben.
2018. márc. 12. 00:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem ismerősöm anyám facebookon, de néha nagyon báanom, mert akkora marhaságokat szokott megosztani, hogy az agyam eldobom, de már nem törölhetem le sajnos.
2018. márc. 12. 07:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen. Tinikoromban még be voltak állítva korlátozott ismerősnek, hogy ne lássák, ha valaki kirak rólam valami idióta bulizós képet, vagy ha épp én posztolok a világfájdalmamról, de nem akarok beszélni róla nekik mert igazából csak az emberek figyelmét akarom felkelteni vele. A "sima" megosztásokat viszont látták.

Ma már normális barátaim vannak akik a megalázó képeket közös zárt csoportba rakják, mert egyéb szempontból is gáz lenne mindenkivel megosztani (főnököm is ismerősöm pl.), ha meg kínom van akkor nem viselkedek úgy mint egy hülyegyerek, szóval semmi akadálya :)

2018. márc. 18. 00:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. Mert nincs facem :D

(Amikor volt természetesen ismerősök voltunk)

2018. márc. 27. 16:28
 19/19 anonim válasza:

Nem, egyik családtagom és még a kollégáim sem az ismerősöerim mert én a facebookot csak az "igazi" barátaimmal való kapcsolattartásra használom. Nem gyűjtöm a volt osztálytársakat meg szomszédokat sem rajta.

A családommal más platformot használok: pl telefonálás és whatsapp csoport. A kollégákkal meg csak LinkedIn.

2018. ápr. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!