Nektek szüleitek ismerősötök facebookon? Ha igen/nem, miért?
9-es, nekem is van olyan kolleganőm, hogy a lánya kerek perec megmondta, hogy őt nem jelöli vissza.
A vicces az, hogy a nő a lelkét kiteszi a 20 éves lányáért, erején felül is. Csak a kiscsajnak nem tetszik (szerintem), hogy így anyuka belelát a kártyalapjaiba:(
De szerintem sértő a szülővel szemben.
Igen
Mert bejelöltek és ismerem őket. És nincs rejtegteni valóm.
Igen. Tinikoromban még be voltak állítva korlátozott ismerősnek, hogy ne lássák, ha valaki kirak rólam valami idióta bulizós képet, vagy ha épp én posztolok a világfájdalmamról, de nem akarok beszélni róla nekik mert igazából csak az emberek figyelmét akarom felkelteni vele. A "sima" megosztásokat viszont látták.
Ma már normális barátaim vannak akik a megalázó képeket közös zárt csoportba rakják, mert egyéb szempontból is gáz lenne mindenkivel megosztani (főnököm is ismerősöm pl.), ha meg kínom van akkor nem viselkedek úgy mint egy hülyegyerek, szóval semmi akadálya :)
Nem. Mert nincs facem :D
(Amikor volt természetesen ismerősök voltunk)
Nem, egyik családtagom és még a kollégáim sem az ismerősöerim mert én a facebookot csak az "igazi" barátaimmal való kapcsolattartásra használom. Nem gyűjtöm a volt osztálytársakat meg szomszédokat sem rajta.
A családommal más platformot használok: pl telefonálás és whatsapp csoport. A kollégákkal meg csak LinkedIn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!