Nagy baj lehet, csak eddig nem vettem észre?
Tudni kell az én családomról, hogy mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz Én,Testvérem Édesanyám és Édesapám. Második gyerek vagyok így én jobban anyukámmal kerültem szoros kapcsolatba de apukámmal is mindig jó volt a viszonyom. Meglehetősen nehezen megérthető ember, nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit, a problémáit is inkább magában tartja.
Pár hónapja nagyon furcsán viselkedik. Sosem szerette ha megölelem vagy megpuszilom,a testi érintkezést is csak anyukámtól viseli el vagy a nővéremtől, valahogy tőlem nem igazán. Néha úgy érzem hogy teljesen immunis mindenféle érzelemre. 2 hónapja meghalt nagyapám(anyukám apukája) és nagyon abszurdul reagált. Mint aki nem képes sajnálatra. Nem is igazán támogatta anyut, igaz sose volt vele szoros a kapcsolatunk de azért engem is megviselt. Apám viszont semmi. Még anyukámnak mondogatta hogy minek érdekli meg mászkál be hozzá a kórházba, ha Ő úgyis lesz*rt minket. Viszont szerintem a halálos ágyán senki nem érdemli hogy így bánjanak vele. De apám mintha nem lett volna képes rá hogy együtt érezzen.
A mai napon ért a legnagyobb sokk vele kapcsolatban. kutyusom kiszaladt az utcára és apukám úgy megrúgta hogy szerencsétlenem alig bírt felállni. Teljesen sokkot kaptam, fel se fogom a dolgot. Annyit mondott csak hogy legalább megtanulta ki az Úr a háznál. Kisebb korában is csinálta már vele de én is kicsi voltam még akkor, fel se fogtam. Aztán eszembe jutott hogy régebben mesélte hogy egyszer fiatalabb korában direkt elütött kocsival egy macskát, csak úgy poénból, és ezen csak nevetett.
Kezdem azt érezni hogy nem is ismerem ezt az embert akit az apámnak nevezek. Régebben egyébként sokat mondogatta csak úgy "viccből" hogy engem Ő sose akart csak anyukám erőltette hogy legyen még egy gyerek. Kezdek félni tőle. Lehet hogy pszichopata?
Bocsi ha megsértelek ezzel amit írni fogok de az édesapád nem ember remélem isten megfogja büntetni állatkinzásért az én apám sem egy családcentrikus engem ütött már meg de annyira nem merte mert tartott anyától de sosem bántotta volna azt ami számomra kedves ha meg egy állat átmegy előtte hirtelen befékezik és magában káromkodik. Velem és a másik 2 gyerekével (az édestestvéreim) nem szereti a testi érintkezést puszit és az ölelést csak kivéves napokkor mint a nő nap vagy a szilveszter meg a karácsony.
Én sok sikert kívánok apukád és közötted lévő kapocs megerősítésének.
Egy bunkó.
Az ember felnő, és meglátja, hogy a szülei sem tökéletesek, hanem gyarló emberek. Valószínűleg mindig ilyen volt, csak nem voltál még elég idős hozzá, hogy észleld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!