Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ez? Folyton leszólja...

Normális ez? Folyton leszólja más nők külsejét miközben ő meg egyáltalán nem ad magára és iszonyatosan

Figyelt kérdés

Anyukámról van szó. Ha például tvt néz, 100% hogy beszól valamit az éppen képernyőn látható nők külsejéről. "Úristen mibe van ez? Mi ez a smink? Fogynia kéne." és egyéb ilyen megjegyzések. Folyton fikáz mindenkit, a kolléganőiről is folyton pletykál hogy undorító a műkörme, minek szőkíti a haját nem lesz szebb, meg hogy miket hordanak. Ha valaki kövér az a baj, ha vékony akkor meg "csontkollekció". Miközben ő sem egy tökéletes alakú stílusikon vagy szépségkirálynő... inkább pont hogy neki nem kéne megszólalnia. A haja folyton lenőtt, össze-vissza áll, kinyúlt ódivatú ruhákat hord. Volt hogy apa szólt neki hogy ezt a pulcsit ne vegye már fel mert teljesen ki van szöszösödve, meg foszlik a varrás az alján. Ő és apu is sokat keres, de ő olyan szinten sajnálja a pénzt még a legolcsóbb dolgokra is hogy ez már szerintem túlzás. Állandóan a spórolást hajtogatja

mintha száraz kenyeren élnénk pedig sose voltak anyagi problémáink. Néha mondja hogy akar venni pár cuccot de ha arra kerülne a sor nyavajog hogy ő nem ad ki egy nadrágért több ezer forintot. Én ha vásárolok magamnak a kapott pénzből végignézi a blokkokat hogy mi mennyi volt, képes még a kukából is kiszedni csak hogy megnézze. Múltkor megbízott hogy vegyek neki púdert és vissza akarta velem vitetni mert Maybelline-t vettem nem a legolcsóbbat pedig nem is volt olyan drága... Már nagyon idegesít, de nem tudom hogy szóljak be neki úgy hogy ne legyen túl sértő

2018. márc. 8. 19:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A normalis valasz le van pontozva te is tudod.

Amugy ki foglalkozik a sajat eletevel? Ő foglalkozik a sajatjaval? A kerdezo szerint mase fontosabb. En erdekes modon a sajatommal foglalkozok, nem vagyok fent kozossegi oldalakon mert egyszeruen nem erdekel ki mit csinal. Foglalkozok magammal, igenyes vagyok magamra, de biztos irritalna ha valaki akit nem erdekel a kulseje, azokat szolja le akiket viszont erdekel. Amikor engem sem erdekelt evekkel ezelott, akkor sem erdekelt az ha valaki ad magara. De rajottem erettsegi utan h jo az ha az ember ad magara, jol esik a kenyeztetes. Nehogy mar valaki pl ne tudjon megvenni egy udito helyett pl a legolcsobb arckremet. Nem kell divat se, legyen abba amiben jol erzi magat, de ami ki van szakadva legalabb legyen megvarrva. Szösztelenito henger 300 ft... :)

2018. márc. 9. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!