Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem fogja fel ezt anyám?!

Miért nem fogja fel ezt anyám?!

Figyelt kérdés

18 vagyok, és kb kéthetente rákérdez, hogy van e már barátnőm, ilyenkor minden egyes alkalommal felvázolom neki, hogy genetikai selejt vagyok, sosem lesz olyan nő, aki nem undorral nézne rám, szüzen fogok meghalni, kivéve, ha majd lesz stabil kerestem, akkor kipróbálom a prostikat, de ennyi. Ilyenkor mindig megsértődik.

Ezzel nem lenne gáz, de pl amikor későn érek haza egy buliból akkor is jön nagy mosolyogva, hogy lánynál voltam e...

És ez azért nekem sem esik jól, hogy tulbecsul engem.

Hogyan tudnám leállítani a témáról?

2018. márc. 4. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De mégis, mitől érzed magad "genetikai selejtnek"? A külsőd miatt, vagy más okai is vannak?
2018. márc. 4. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen volt ennyi idős koromban. Nem ismerem a tiedet, az enyém simán csak paraszt. Ne legyen igazam, de ha egyszer munkanélküli leszel valamilyen okból akkor azzal fog nyaggatni minden másnap hogy találtál-e már, ha más átmeneti kényelmetlen helyzet lesz az életedben akkor azzal, míg egyszer eleged nem lesz belőle és el nem küldöd a p****ba. Nem szabad figyelni rá, sok fiúnak probléma ennyi idősen hogy még nincs barátnője, és sajnos vannak olyan szülők akik élvezik ha rá tudnak tenni egy lapáttal hogy a gyerek amúgyis értéktelennek érzi magát.
2018. márc. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!