Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem fogja fel ezt anyám?!

Miért nem fogja fel ezt anyám?!

Figyelt kérdés

18 vagyok, és kb kéthetente rákérdez, hogy van e már barátnőm, ilyenkor minden egyes alkalommal felvázolom neki, hogy genetikai selejt vagyok, sosem lesz olyan nő, aki nem undorral nézne rám, szüzen fogok meghalni, kivéve, ha majd lesz stabil kerestem, akkor kipróbálom a prostikat, de ennyi. Ilyenkor mindig megsértődik.

Ezzel nem lenne gáz, de pl amikor későn érek haza egy buliból akkor is jön nagy mosolyogva, hogy lánynál voltam e...

És ez azért nekem sem esik jól, hogy tulbecsul engem.

Hogyan tudnám leállítani a témáról?

2018. márc. 4. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nézd nőként mondhatom, ha így is gondolsz magadra akkor tényleg nem lesz csajod. A párom sosem volt szép férfi(bár én annak látom, de elismerem aki nem szerelmes belé háát), viszont magabiztos és a nagy dumájával vett le a lábamról. Tökös volt na. De ha így állt volna hozzá akkor nem lett volna kisugárzása és akkor tényleg a mai napig egyedül kockulna.
2018. márc. 4. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus..
2018. márc. 4. 12:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi, hogy viccelődtök egymással, ez a ti kis közös rituálétok. Nem tudja, hogy komolyan gondolod.
2018. márc. 4. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Pasinál bőven elég, ha egy leheletnyivel szebb, mint az ördög. Viselkedj normálisan a lányokkal és lesz barátnőd.
2018. márc. 4. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha nincs önbizalmad, a prostik is kifognak játszani téged.

Nekem is volt sajnos olyannal és átvertek. Nem éri meg annyira.

Bár tapasztalatnak jó volt.

Én sem vagyok hú de jó pasi, de valakinek lehet hogy az vagyok. Te is lehetnél, ha nem nyávognál a kinézeteddel.

Meg nem hisztiznél és összeszednéd magad.

2018. márc. 4. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:
...hát nincs sok önbizalmad :) Hidd el vannak olyan nők akik pont úgy éreznek mint ahogy te, csak meg kell találnod, de rossz a hozzáállásod.
2018. márc. 4. 14:20
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Nálad egyetlen dologgal van baj: Az önbecsüléssel. Ha te nem becsülöd magad, senki sem fog. Ezt most tanuld meg.
2018. márc. 4. 14:21
 8/12 HaEv ***** válasza:

Kedves kérdező!

Értem, hogy dühödben ilyeneket mondasz és nem így gondolkozol magadról. :)

Nem írsz arról, hogy édesanyádnak van-e párja. Lehet, neki ez a fontos. Sajnos sok olyan ember van,aki tévesen azt gondolja, hogy csak akkor lehet teljes élete valakinek, ha van párja. És igen, van, amikor a szülők puszta jóindulattal fojtják meg a gyerekeiket.

Nyugodtan mondhatod neki, hogy megvárod az igazit, nem sz*r ez, hogy elkapkodjuk. Az is lehet, hogy kicsit mesélhetnél neki a buliról, mert unatkozik és ... Vagy azt is gondolhatja, így kapcsolódtok egy témára. Lehet, hogy csak beszélgetni szeretne. Beszélgess vele ilyenkor valami homlokegyenest másról. Terelj. Arról beszélsz, amiről akarsz. Ja, idegesítő lehet. Vagy kérdezz vissza, anya, te hova jársz bulizni? Hol az apám? Hol a párod? Ez egy bunkó verzió, de te ismered anyukádat... Ha a leállítás a cél, akkor ez is verzió, de ha azért jóban akarsz vele maradni, inkább a beszélgetést javaslom. :)

2018. márc. 4. 15:08
 9/12 anonim válasza:
Anyukád láhatóan aggódik. Csak szeretné hogy minnél előbb rátalálj az igazira és kiváncsi hogy van e már valakid mer nagyon szeretne hogy boldog legyél különben nem kérdezné. És ne így állj hozzá mindenkinek megvan az igazi legyél pozitív és úgyis megtalálod. Még van időd bőven!!!!!!!!!!!
2018. márc. 4. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Biztos fél, hogy meleg vagy.

Bármilyen nyitott és elfogadó egy szülő, akkor sem szetetné, hogy az azonos neműekhez vonzódjon a gyereke.Mert ismeri a társadalmunkat és félti az attrocitásoktól gúnytól megkülönböztetéstől stb.

Nyugtasd meg, hogy a lányokhoz vonzódsz.

2018. márc. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!