Anyám utál és a szemembe mondja, mégis mit csináljak?
Az van hogy kb 4 hónapja kezdődött az egész, először csak kiabált velem, utána már meg is vert, kitalálták azt apámmal hogy le fognak tiltani a wifirol, vagyis hogy csak az én telefonom nem tud csatlakozni, és ha bármi rosszat csinálok kikapcsolják, most kb 1-2-3 hete már azt kiabálja nekem hogy utál engem megver és bármi van én vagyok a hibás, a tesom aki 10 éves bármit csinál azt mondja én voltam és anyám elhiszi és akkor csinál valamit aztán meg ha nekem pl leesik a virág akkor ugye akarok takarítani tesom azt lefotozza és elküldi (mert hat nekünk el lett a szokás tesom mindig fotóz és küldi) nem hogy csak segítene, de meg tudja is hogy neki se lesz jobb ettől, néha annyira rossz minden hogy a vagdosasra gondolok de nem csinálom mert arra gondolok hogy nem fogom ezt csinálni ilyen ‘semmiség’ miatt, apám is ilyen vagyis majdnem ő nem mondja hogy utal, ő meg 1 hónapja volt hogy megutott de már nem már vele jobban tudok beszélni mint anyaval, és ha egyedül ulok és nem beszélek senkihez akkor anyám direkt ezt csinálja hogy vissza szóljak valamit mert ezt akarja, és arra is gondoltam hogy azért mondja hogy utal mert először fiút akart és nem lányt, ha valakit érdekel meg valami az írhat!
13/L
De előtte jobban voltál velük?
Szerintem ha tudsz keresd fel az iskola pszichológust, ő majd tud intézkedni, de ha mégsem legalább valakinek ki beszélted magad és az is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!