Miért nekem kell szégyenkezzek anyám miatt?
Anyám egy logyó ezt szebb szóval nem tudom leirni
Anyám terhes lett velem 1 éves voltam amikor apámtól elvált egyébb okok miatt...
Anyám összeismerkedett egy férfival, amikor 2 éves lehettem,születtet egy húgom 5 év múlva, csak azért hogy bíztositva legyen a fejünk felett a lakás és majd legyen mit örökölni húgomnak.
12 éves lehettem amikor anyám összeismerkedett egy férfivel elég komoly volt a viszonyuk 5 évig lehettek együtt, a férfi tudta hogy anyámnak van családja élettársa meg minden, közben elhagyta anyám a faszit.
1 évre rá házfelújitás volt nálunk panelban lakunk, ott is elkezdett flörtölni a munkásokkal, egyel össze is akadt fél évre
Anyámnak sok viszonya volt, én anyám életébe nem szólok bele mit miért csinál,de az hogy a fél város újjal mutogat rám és azt hiszik,hogy én is olyan vagyok mint anyám ez rossz.
Egy normális kapcsolatom nem volt eddig mert mindegyik fiú akivel megismerkedtem,rájöttek hogy ki az anyám és attól féltek,hogy én is ezt tenném velük
Akkor szerinted az normális dolog hogy azért szülők gyereket hogy bíztositva legyen nekem a ház
Anyám 42 éves 16 év otthon ül nem dolgozik semmit egész nap vakarja a seggét nem főzz az élettársa kint dolgozik 1800 eurot hozz haza havonta
És ez normális amit csinál
Csak én gondolom ezt h undorító dolog
Élösködik eltartattja magát
Nem főzz
Nem dolgozik
És 3-5 hónaponta új f!sz kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!