Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez a nő folyamatosan parancsol...

Ez a nő folyamatosan parancsolgat nekem úgy érzi hogy mindent szabad, mit csináljak hogy felfogja: nem szeretném hogyha az anyamnak tartaná magát!?

Figyelt kérdés

Anyu meghalt amikor elsős voltam. Aztan nehány évvel rá apu összejött ezzel a nővel.

Ez a nő, nevezzük pl.Eszternek, mindig okoskodik, anyáskodik velem de olyan lebecsmérlő hangsúllyal hogy azt nem lehet elképzelni.

Elegem van belőle több mint 4 éve tűröm de lassan vege lesz mindennek ha nem fejezi be, mert en elérem hogy sírva rohanjon a saját házába.

A lényeg az hogy folyamatosan okoskodik és először szepen akarom vele közölni hogy nem parancsolgathat nekem.

2018. febr. 11. 13:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
48%

6-os vagyok és csak azért nem válaszoltam a 7-esnek, mert vagy egy 12 éves gyerek, vagy egy végtelenül primitív ember és ezekből egyikkel sem állok le véleménycserére.

De köszönöm előttem szóló (8-as és 9-es) hogy tökéletesen leírtátok, amit magam is gondolok erről.

2018. febr. 11. 14:51
 12/38 anonim ***** válasza:
75%

Nem bánt.Akkor mi bajod?Főz mos takarít dolgozik valószínűleg, apádat szereti téged elfogad mit akarsz még?

Nyugodj le egy hisztis kamasz vagy.Majd elmúlik.

De ha elüldözöd ami nem olyan könnyű mint hiszed, apád egyedül marad és nem fogja megköszönni.

Vigyázz nehogy a nő helyett téged rakjanak ki majd 18 évesen.

2018. febr. 11. 14:53
 13/38 anonim ***** válasza:
63%
Vagy ha elüldözöd és apád hoz helyette olyat aki semmi benéz, ver és megaláz téged az jobb lesz? Nem a nő tehet róla hogy veled nem lehet együttélni, hidd el, neki is jobb lenne ha nem lennél ott nyűgnek.
2018. febr. 11. 14:55
 14/38 anonim ***** válasza:
18%
9, Mondtam én, hogy várja el? Én a helyében kész lennék minden juttatásról lemondani, amit az a nő adna azért cserébe, hogy ne tekintse magát az anyámnak! És nem. Ne nevelje, ha a gyerek nem akar semmilyen viszonyt kezdeni azzal a nővel akkor ne erőltesse magát rá a gyerekre! Semmilyen jogalapja nincs meg rá csak azért, mert őt dugja a gyerek apja
2018. febr. 11. 15:04
 15/38 anonim ***** válasza:
28%
Hiszti...
2018. febr. 11. 15:05
 16/38 anonim ***** válasza:
17%
14, ez körülbelül olyan, mintha egy 16-17 éves gyerek barátját/barátnőjét (aki tegyük fel árva) a szülők saját gyerekükként kezelnék. Mennyire abszurd már ez?
2018. febr. 11. 15:07
 17/38 anonim ***** válasza:
67%
14es oké, de akkor ne várja el hogy legyen tiszta ruha, legyen főtt étel, legyen figyelembe véve hogy ő mit szeret, lássa el magát teljesen nem? Sőt, tartsa is el magát.
2018. febr. 11. 15:07
 18/38 anonim ***** válasza:
70%
Úristen, mit is képzel az apa hogy nem marad egyedül, és nem annak szenteli az életét hogy a hisztis gyerekét pénzelje?
2018. febr. 11. 15:12
 19/38 anonim ***** válasza:
33%
17, Hát a nőtől a kérdező helyében semmit nem fogadnék el, legyen az akár étel vagy ruha mosás, de nem látom be, hogy miért kéne eltartania magát, mert feltételezem az apját rendes szülőjeként szereti szóval... Jó lehet ezt még ragozni, nyilván nem velünk kéne ezt megbeszélni, hanem azzal a nővel és az apjával, de mindenesetre azt 100%-ig meg tudom érteni, hogy az apja új barátnőjét nem szereti az anyjaként, és szerintem nem is kell. És ne is várják el!
2018. febr. 11. 15:16
 20/38 anonim ***** válasza:
75%

9-es írta:

"Az apja párja nem a gyerek cselédje, hanem a nevelője. Jó kifogás hogy "nem az anyám" ha valamit nem akar megcsinálni a kérdező. Akkor ne várja el hogy az a nő főzzön, mosson, keressen rá- miért kellne egy fillért is rá fordítania a kérdezőre? "

Minden szavaddal egyet értek. Ez a jó öreg kettős mérce a gyerek részéről.

Én átéltem a férjem mellett. Az ő gyereke már nagy, harmincas, végig ellenséges volt velem, míg itthon lakott, és utána is.

Most meg csodálkozik, hogy nem akarok nagyi szerepben lenni az ő gyereke mellett. (Mert ez ugye természetes lenne.)

2018. febr. 11. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!