Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ez komoly, tönkre akkarja...

Most ez komoly, tönkre akkarja tenni az életemet vagy mi? Válaszoljon erre valaki.

Figyelt kérdés
Az történt, hogy nem rég jelentették be a szüleim hogy utqzunk tavaszi szünetben Olaszországba. Ez lehet hülyén fog hangzani de én nem akkarok menni, mert egyből utána angol vizsgám lesz és lesz egy nagyon fontos tánc versenyem is. Mindegyik szünetek el megy kirándulással és mivel a barátaim csak a tanszüneti napokon érnek rá találkozni ezért szinte sose szoktam velük sulin kívűl találkozni. És ez nagyon bánt mert nem foglalkozik velem senki. De most még vizsgám is lesz meg versenyem és most szólnak erről hogy ők már fél éve meg vették a jegyeket. Ez felháboritó. És most anyukám azzal fenyeget, hogy ír a tánc tanáromnak, hogy milyen rossz vagyok, de most komolyan mi köze van ehez a tánctanárnak!? Rólam azt kell tudni hogy nagyon fontos nekem a tánc és ha az anyukám ír akkor biztos ki zesznek a csoportból. És oda jár még az egyetlen igazi barátom is és ha ezt meg haljanhogy az anyukám ilyenekért a tánc tanárt zaklatja akkor biztos barát nélkül aradok és én ezt nem akkarom. Lehet hogy ez másoknak semmi de én nagyon stresszes vagyok és ez az egy dolog amivel letudom vezetni. És még azt sem engedi hogy elmondjam amit akkarok azt hogy létszives szóljanak m@r előbb hogy ha kir@ndulni megyünk! Egyébként 14 vagyok. Ti mit gondoltok erről? :'(

#büntetés #veszekedés #tánc #rosszat akkarnak
2018. febr. 8. 22:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez inkább nagykepuskodesnek tunik...

Amúgy ha tényleg így gondolod, majd nyilatkozz amikor hazaértél. Olaszország fantasztikus. A helyek, a kaják, az emberek, a légkör. Imádtam. Simán elnek ott.

2018. febr. 11. 09:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Első reakcióm az volt, hogy majd ha ráérek, megsajnállak :-)

Egyébként meg egyszerűen kérd meg őket, hogy a következő szünetre ne szervezzenek semmit, mondd el az okokat.

A másik oldal pedig az, hogy arra nem gondolsz kis önző gyermek, hogy a szüleid netán alig várják, hogy egy kicsit kipihenjék a munkájukat, és kimozdulhassanak otthonról? Főleg, ha megtehetik.

2018. jún. 2. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!