Máshol is mindent alárendelnek a szülők az iskolának?
Semmi mással nem foglalkozhatok csak a tanulással, ilyen hogy hobbi nem is létezik, mert ugye nem a sulihoz tartozik.
Ha valami programon veszek részt a családdal pl elmegyünk valahová hétvégén, és utána rossz jegyet kapok, akkor én vagyok a,szemét, mert megvan adva minden, és mégse tanulok.
Ezért inkább nem is megyek már sehová velük ha tehetem, mert akkor nincs mit felhozni.
A sulis programokat sem mondom el otthon, inkább nem megyek oda se, mert abból is csak az lenne, hogy arra van eszem, de tanulni nincs.
Barátnő teljesen kizárva, akkor tuti felhúznának az első fára....
Persze... :)
Milyen az átlagod? Ha a stabil 3-as megvan minden tárgyból, az összátlag meg 4-es körül van, akkor ne izgulj, akármit mondanak, redben vagy.
Egyébként mi a hobbid? Mert ha pl. a számítógépezés, hát az elég veszélyes, mert tényleg beszippant, aztán másra nem marad időd...
Igen, alá volt rendelve minden a sulinak, de amíg ott teljesítettem addig nem volt ilyen. Igazából csak sejtésem van, hogy mit csináltak volna velem, ha 3,2 az átlagom. Szerintem elküldtek volna külön tanárokhoz meg mindenféle felzárkóztatásra.
Lehetett hobbim, jártam edzeni heti 4x, volt barátom. Te hogy csinálod, hogy csak 3,2 ha semmit sem csinálsz, csak tanulsz?
L/26
Nem tudom, hogy hány órát töltesz tanulással, de nekem van egy olyan sejtés, hogy rosszul tanulsz.
Eddig nekem bevált, hogy hangosan olvasom a könyvet/jegyzetet, és írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!