Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ferjem el vette tolem a...

A ferjem el vette tolem a gyerekemet aki 3 honapos es a kis gyerek nem magyar allam polgar Valaki tanacsod vagy jart e ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 22:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
:(
2018. jan. 7. 00:16
 22/33 anonim ***** válasza:
74%
Ezért nem kell arab kutyákkal házasodni
2018. jan. 7. 03:12
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
Igy jártál, ezért kell megnézni, kinek teszed szét... Amugy konzulátus és válás. most!
2018. jan. 7. 08:25
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, akinek van gépe, internete, ismeri a gyakorikérdéseket, hogy-hogy nem talál hivatalos telefonszámot ahol érdeklődhet?!
2018. jan. 7. 08:40
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

"3 hónapos gyereket nem vesznek csak ugy el. Ezt nem értem"

14-es, én se. Vagy kamu vagy dzsipók 'nyòc átalánossaa' akik csak szaporodni tudnak. De az is lehet, hogy a kérdezőnek orvosi igazolása van arról, hogy dilis és a férje elvette a gyereket.

2018. jan. 7. 09:04
 26/33 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az lehet, hogy kint élt a férjével, aki verte, szült egy gyereket, a férje pedig kidobta és most ő itt van Magyarországon, a férje a gyerekkel pedig külföldön.
2018. jan. 7. 09:12
 27/33 anonim ***** válasza:
74%
Ez a f@$zi arab vagy cigány? "De míg udvarolt olyan kedves volt!". Éljenek a kultúrális különbségek!
2018. jan. 7. 09:27
 28/33 anonim ***** válasza:
22%
ha jol értelmeztem bíróság adta az apának a gyereket?! Lehet a gyermek más állampolgárságú attól ,hogy a szülők magyarok (Angliában ha már 5-6 éve vagy kint és ott születik a gyerek automatikusan az angol állampolgárságot kapja a pici) . De az számomra rejtély még így is ,hogy miért is nem adják ki a születésit ..
2018. jan. 7. 11:44
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
#28 magyar szülők gyerekének a magyar állam alapból megadja az állampolgárságot, teljesen függetlenül attól, hogy az angoloktól is kapott egyet. Nem tudsz magyarként úgy gyereket vállalni, hogy ne legyen magyar állampolgár.
2018. jan. 7. 12:41
 30/33 anonim ***** válasza:
37%
Én azt tudom, hogy nekem unokatesóm férje Erdélyből. származott ő magyar. A gyerek 1 év után született, de valami 2 hónap volt mire elintézték a román és fél év mire a magyar állampolgárságot.
2018. jan. 7. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!