Anyám elítéli a melegeket.14 vagyok és félek ha majd egyszer bevallom, hogy fog reagálni. Nektek hogy ment? 😟
Én nem vagyok meleg párti, de nem is ítélem el őket. Úgy vagyok vele, hogyha szeretik egymást szeressék...
Szüleidet nem ismerjük, de sok embernél sajnos nem a legjobban reagáltak. Mondjuk láttam egyszer egy videót, ahol 2 iker bevallotta az apjának telefonon, hogy melegek és az apja teljesen elfogadó volt velük, nagyon aranyos.
Amúgy nem szükséges szerintem bevallani nekik, ha tényleg ennyire félsz.
Hetero lányként osztom az észt, nézd el nekem.
Neked kell tudni, hogy hogy fogadná, te ismered. Egyik haveromnál annyit mondott az anyukája, hogy "már azt hittem, sosem mondod".
Viszont én a helyedben várnék. Egyrészt, mert ha rosszul fogadják, nem lesz hova menned, hiszen 14 vagy. Ha nem is raknak ki (csak nem...) akkor is velük fogsz élni még négy évig.
Másrészt sokan úgy gondolják (egyébként helytelenül), hogy ez még változhat, még nem tudhatod, meg " majd kiderül". Szóval nem nagyon vennének komolyan sajnos.
De azért az durva, hogy aki jem szereti a melegeket az nem szolhat semmit, ha meg is szól, akkor jönnek a meleg pártiak, és ugyanabban a stílusban előadják, sertegetik azt, akinek kivetni valója van.
Most már inkább az van, hogy akinek nem tetszik csunya szoval fogja be a pofáját, mert 2017 van.
Számomra mind a 2 tábor ugyanolyan szánalmas..... a stilus miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!