Anyám nagyon belemászik az életembe?
Figyelt kérdés
Mindig kritizálja a külsőmet: sovány vagyok, görbén tartom magam, hogy áll a hajam, hogy raktam a sálat a nyakamba, hogy áll rajtam a blúz stb. Az se tetszik neki, amilyen zenéket hallgatok, és amilyen filmeket nézek. Nem tetszik neki ahogy kitakarítok, ahogyan főzök, ahogyan kiterítem a kimosott ruhákat. Mindig zavar fürdés közben hogy mikor jövök már ki, illetve be is jön simán rám, ha fürdök. Ha meglátja mit nézek az interneten azt is megjegyzi. Ha megyünk valahova , és nem köszönök az ő ismerősének mert nem vettem észre, akkor azt hangosan megjegyzi, akár mások előtt is. Szerinte egy kölönc vagyok rajta, de ha megemlítem a költözés gondolatát, akkor azt mondja, hogy úgy se tudnék megélni. Ha hív és nem veszem fel egyből a telefont, azt is megjegyzi, hogy voltam, hogy vettem fel.2017. dec. 30. 12:51
2/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, és lány.
2017. dec. 30. 13:00
3/8 anonim válasza:
Az ilyen szolo csak azt éri el h a gyerek 500 km re menekul.
4/8 anonim válasza:
21 éves,azt hittem 12 14. Ultra gáz. Sajnállak h ebben töltöd a fital éveidet..
5/8 anonim válasza:
Nem megemlíteni kell a költözést, hanem megtenni.
6/8 anonim válasza:
Rám is próbálnak rámmászni. Nagyon egyszerű, ha nem tudsz költözni: húzz fel határokat, és ha azokat sosem engeded nekik átlépni, előbb-utóbb nem is próbálják. Kitartás kell hozzá és az elején lesz pár üvöltözés belőle, de szokjanak hozzá.
23
7/8 anonim válasza:
Az a baja, hogy már idősödik, te meg még fiatal vagy és ezt irigyli. Ne hagyd magad tönkretenni, állj a sarkadra és vagy költözz el.
8/8 anonim válasza:
Tanulsz vagy dolgozol? Lehetőleg el kell költözni, ha van pénzed önfenntartásra és legalább egy szoba bérlésére. Ha lehetetlen, akkor minden alkalommal, amikor kötözködik, szembesíteni kell vele, mert ő maga fel se fogja, hogy milyen mérgező, azt hiszi, hogy csak jóindulatúan figyelmeztet néha. Ha naponta hússzor visszhangzod neki a saját szavait, akkor talán neki is feltűnik, hogy ez sok. Azt is megteheted, hogy te kötsz bele az élő fába, és ha kikéri magának, visszadobsz neki egyet az ő sértéseiből. Hátha nevelhető. De maradj higgadt, érzelemmentes, ne hagyd, hogy hasson rád, ez az ő hibája, nem a tied. Ha te távol tartod magad az agressziójától, tudomásul veszed mint jellemhibát, kevésbé fog zavarni. Az ok: neki magának nincs önbizalma, talán még gyerekkorából ered és téged kell a földbe nyomnia ahhoz, hogy magát magasabban állónak, okosabbnak, fontosabbnak érezze. Tulajdonképpen sajnálatra méltó, csak téged ez nem vigasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!