Anyummal osszevesztunk, es ma este csaladi vacsora lesz. Mit tegyek, hogy feloldodjon a hangulat?
Tegnap nem egeszen voltam jo kedvemben, sok kozrejatszoja volt.
1. Megbeszeltuk, hogy szunetben nem kell mennem semmilyen kulonorara. Baratnommel mar meg is szerveztuk a talalkozot, erre anyum benyitott a szobamba 3kor hogy 5re mesz nemetre. Igen, itt bevagtam egy hisztit hogy de megbeszeltem mar baratnommel stb, o meg mondta hogy nem erdekli es bevagta az ajtot
2. Epp keszulodtem angol utan kimenni baratnomhoz, erre elkezdett beszologatni a kinezetemre. Hogy “jajj de csunya a hajad” “nagyon szep a felsod” (sima babarozsaszin pulcsi, ironiabol mondta) “hat ez a nadrag aztan nagyon jo” es kb mindenbe belekotott. En meg visszaszoltam, hogy jobban neznek ki, mint a te ruhaid. Kimentem az ajton es becsaptam :(
Ezutan mondanom se kell, hogy amikor este hazaertem hozzam se szolt.
Tudom, mennyire neveletlen vagyok stb. De mit tegyek?? Latvanyosan kerul, eselyt se ad arra hogy bocsanatot kerjek vagy megbeszeljuk
Szemtelen voltal, de o sem viselkedett jobban nalad. Nem tartja be, amit iger, kritizal, mit vart, korberajongast? Mindenesetre karacsony van, most a bekesseg mindennel fontosabb. Kedveskedj neki valami aprosaggal, pl fozz egy kavet neki, vagy ilyesmi, bujj hozza, mondd, hogy bekuljetek ki, nem lehet igy karacsonyozni. Ne vagd a fejehez, hogy o (is) hibazott, ilyenkor az okos enged, ne legyen rossz emlek a karacsony.
37 eves anyuka vagyok, neha termeszetesen en is hulye vagyok a gyerekeimmel es van, hogy ok is velem. De ki kell bekulni, foleg most!
Kellemes unnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!