Utálom az anyámat. Most is az van hogy az ünnepek elött összevesztünk. Erre most nem térek ki mert lényegtelen. Az van hogy bármit csinálok lebasz vagy ordibál velem és olyan hülyeségeket mond esküszöm hogy csak röhögni tudok. Meg probálok segíteni és általában szoktam is segíteni neki de még tegnap azzal jön nekem hogy "haszontalan" "bunko" "hogy tudott egy ilyen gyereket világra hozni, és apu csak követi anyut és ugyan azt csinálja mint ö. Most is elakartam menni egyett sétálni de nem engedtek el mert hogy "nem mész sehova" meg nen engednek el sehova. Ugy érzem hogy vagy őt vagy magamat ölőm meg. Remélem nem lett tul hosszú :)
Nem feltétlen első. Én is mindent megcsináltam otthon, adtam haza, főztem, takarítottam, boltba voltam, mégis haszontalan, "semmit sem segítesz" gyerek voltam. Öcsém volt a Szent.
2017. dec. 24. 12:02
3/13 anonim válasza:
Csak úgy halkan kérdezem meg: Te ráérnél sétálni, ő meg beleszakad a karácsonyi készülődésbe, és csodálkozol, ha haszontalannak tart?
"Segíteni"? Miért Te nem ott laksz? Te nem ott eszel,fürdesz?
2017. dec. 24. 12:06
4/13 anonim válasza:
Igen, mint azt megtanulhattuk, ebben a kategóriában mindig a szülő az atyaúristen, a gyerek meg ássa el magát...
2017. dec. 24. 12:38
5/13 anonim válasza:
Nem erzitek magatomat szánalmasnak? Karacsonykor ilyeneket kiirni? Gondold át mit köszönhetsz neki, es gondold at mi lenne ha nem lenne....
Miert nem mered leirni, hogy min vesztetek ossze? Mert igen is nem midegy, higy miert szidja itt mindenki a szuleid.... lehet higy te vagy az akit szidni kellene, merr egy ostoba tini vagy....
2017. dec. 24. 12:47
6/13 anonim válasza:
És te nem érzed magad szánalmasnak, hogy ma, holnap meg holnapután adod a jót, de aztán mindenkit elküldesz ugyanúgy az anyjába? Nőj fel!
2017. dec. 24. 12:50
7/13 anonim válasza:
Csak az ilyen senki, jelentéktelen és nulla embereket szoktam, mint amilyen Te is vagy, es nem erzem magam annak 😁
2017. dec. 24. 13:08
8/13 anonim válasza:
Nem kell ilyen mimózalelkü lenni, nem te vagy a világ közepe, te is ki kellett volna vedd a részed a karácsonyi előkészületekből
2017. dec. 24. 13:53
9/13 anonim válasza:
Ugyanaz nálunk is, amit 2-es írt, csak nálunk a hugom volt a szent (aki a pasijával hétvégenként hazalibegett, mint egy hercegnő, és semmit nem csinált soha otthon. Én dolgoztam, mellette jártam főiskolára, és mellette anyunak segítettem a hercegnő hugomat és pasiját kiszolgálni (előre főzni a kedvenceiket hétvégére, stb). Mégis én voltam a sz....r. Vannak lelketlen, igazságtalan anyák:(
2017. dec. 24. 13:59
10/13 anonim válasza:
Akik az anya oldalán állnak mit éreznek? Sötétet? Szerintem semmilyen rossz viselkedés nem indokolja azt,hogy valaki ilyet mondjon a saját gyerekének, hogy haszontalan, de főképp,hogy hogy hozhatott egy ilyen gyereket világra, kivéve valami extrém esetet.
A magyar nép jó része ilyen. Búval b...szott,idegbeteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!