A szüleim akkor se nyitnak ablakot, ha nagyon büdös van. Mit lehet tenni?
Már nem azért,de ha ennyire sajnálják a pénzt,akkor gondolom nem is megy egész nap a fűtés.
Amikor nincs kint mínusz mi is levesszük a fűtést X időre,és vastagabban öltözünk.Mikor visszakapcsoljuk,akkor előtte az egész lakásban kinyitom az ablakokat úgy 15-20 percre.
Én pluszban még alvás előtt is szoktam legalább 10-15 percet szellőztetni,pedig nem kicsi a szobám és egyedül alszok benne.
Mondd meg nekik,hogy a fal sokkal hamarabb fog penészedni,így hamarabb kell majd a lakást újrafesteni!
Amúgy ha megy is a fűtés és kinyitod az ablakot,akkor meg alig érezni,hogy "bejön a hideg".Múltkor pl majdnem egy óráig nyitva volt a szobámban az ablak,észre sem vettem,mert ment a fűtés.
Nagyon picit hűl le a szoba hőmérséklete,de kb 10 perc után miután becsukod az ablakot,akkor visszaáll az eredeti hőmérséklet a szobában,ha megy a fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!