Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha fiatok ilyen...

Mit tennétek ha fiatok ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Ha elég egocentrikus lenne,de közbe mindenki azt hinné hogy a kapcsolatban ő amolyan papucs,de közben pl családi ebédnél nyilvánosan képes a barátnőjét megalázni,aki már nem tudd már mit csinálni,csak tűri,fizikailag nem bántja a lányt,csak szavakkal,mintha ráérezne hogy a lány amolyan alárendelt,aki sír és utána tovább tűri.
2017. dec. 11. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Amint ilyen viselkedésen kapom, félrehívnám, hallotávolságon kívülre. Majd olyan istenesen üvölteném le a fejét a nyakáról, hogy beszélhet így egy nővel, pláne a barátnőjével, ahogy még életében senki nem tette. Mondjuk ha én lennék az anyja, megtanulná tisztelni a nőket - nem azért, mert kikényszerítem, hanem azért, mert kiérdemlem, kövezzetek meg, de szerintem igen, szülőkként is ki kell érdemelni nap mint nap a saját gyereketek tiszteletét, ahogy mindenki másét is körülöttetek -, nem lenne ilyen probléma.
2017. dec. 11. 22:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Most már ugyan mindegy.
2017. dec. 11. 22:56
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
Tulajdonképpen milyen "nevelést" kérnek számon azok a hozzászólók, akik kizárólag a pofont ismerik, mint nevelési eszközt?:D
2017. dec. 11. 23:18
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
A "csak" szavakkal bántás sokkal súlyosabb károkat okozhat mint a fizikai bántalmazás. És hogy mit tennék? Először is égne a pofám hogy ilyen undorító korcsot neveltem a gyerekemből mint ez a fiú. Másodszor NYILVÁNOSAN megszégyeníteném a családtagok előtt, hátha felfogja a csökött agyával hogy mit tesz, a lánynak meg felkínálnám a segítségemet hogy megmenekülhessen tőle. Ami kötelességem is lenne ha már bántalmazóvá neveltem a kölykömet- mert az ilyet nem lehet gyereknek nevezni.
2017. dec. 12. 00:16
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

Egyértelmű hogy beszélned kell a fiaddal és el kéne magyarázni hogy mi történt És mi fog történni a jövőben a kapcsolataiban.

A lánnyal pedig beszéljen hogy szakítson vele mert lelkileg tönkre fog menni

2017. dec. 12. 04:13
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
Te a lány vagy, igaz? És nem kapsz a pasi szüleitől támogatást, talán még egyet is értenek a fiúk viselkedésével, de te érzed belül, hogy ez így nem jó. Jól érzed, egy emberi lény nem engedné ezt, hogy a saját fia megalázza a barátnőjét, legfőképpen nem a saját otthonában a családi asztalnál.
2017. dec. 12. 06:53
 17/21 anonim ***** válasza:

exem volt ilyen. eleinte egy tök normális, rendes fiú volt, csak aztán haverjai meg tesói addig b-szogatták, hogy papucs, míg egy szívtelen gyökér nem vált belőle. pedig sosem volt papucs, egyszerűen működött köztünk a harmónia. ha megkértem, hogy menjen ki vízért mikor mondjuk én feküdtem, ő ült, kiment, ha ő megkért, hogy csukjam be az ablakot, mikor én voltam közelebb, akkor becsuktam. normális dolgok, amik nekünk természetesek voltak, csak aztán a papucsozás meg az apjától látott minta pont olyanná tette, mint amit leírtál.

tenni ellene nem lehet. én elhagytam (5 év után), azóta barátok szerint is óriásit változott, állítólag visszatért normálisba.

2017. dec. 12. 07:50
 18/21 anonim ***** válasza:

1. szégyellném magam, hogy ilyen senkiházit sikerült nevelnem

2. beszélnék a fiammal

3. beszélnék a lánnyal és megpróbálnám rávenni, hgoy dobja ki a fiamat, ne alázkodjon meg

2017. dec. 12. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
És ami még fontos: Elmesélném a lánynak hogy minden bántalmazó kapcsolat igy kezdődik, de nem szokott itt megállni. Hamarosan jönnek a verések, örülhet ha nem abba a pár százalékba fog tartozni akit a párja öl meg... Ugyanis a bántalmazók megtanulják, hogy a tetteiknek nincs következménye, ezért egyre durvábbak és agresszívabbak lesznek- ami kimerülhet pofonokban, de lehet belőle csonttörés, nemi erőszak, vagy gyilkosság...
2017. dec. 12. 10:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám a lánynak, hogy hagyja el a fiamat. Egy nővel sem viselkedhet így. Aztán persze jól elszégyellném magam azért, mert ekkora tuskó lett a fiamból és nem tettem semmit ez ellen korábban. Mert tényleg nem felnőttkorában alakult ki nála ez a viselkedés, hanem hosszú évekkel ezelőtt, amit a szülőknek sikerült figyelmen kívül hagyniuk.
2017. dec. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!