Aki bejáros vagy bejár a gyereke, akkor fel szoktatok kellni, mikor megy a gyerek?
Már kész vagyok. 6-kor megy a busz, már fél 5-kor mászkálnak, felvernek fél 6-kor megkezdődik a razzia. Még ordibál is, ha lassúnak itéli meg a készülésemet. Be is ront 5-ször,hogy hol tartok. Egyszer elmaradt az óra, világraszóló balhé volt. Hogy nem akarok iskolába menni stb.
Szósincs ilyenről,hogy kaját, kávét csinálna nekem, mert nem.
Nem. Elég nagy, hogy elkészüljön egyedül és csináljon egy szendvicset.
Sőt, tudja, hogy csak akkor kelthet fel, ha vészhelyzet van.
Fél hatkor kel, negyed hétkor indul a busz.
Ha elkésik, akkor én is leszedem a fejét és ordítani is fogok. De nem volt még rá példa.
Régebben együtt jártunk: ők munkába, én suliba.
Most anyám felkel, de csak pár szót váltunk a napi teendőkről és visszafekszik. Igen, néha bekiabál, ha nem hallja, hogy készülődöm, hogy nem kések-e el (már egyetemre járok), de ez szerintem inkább jó, párszor már visszaaludtam volna, ha nem szól. Ha meg feleslegesen ébreszt fel, hát visszaalszom, nem nagy ügy. (Amúgy a visszaalvás és a fölös ébresztés együtt sem tesz ki 2-3 alkalomnál többet félévente.)
Dehogyis kelek... Ő elmegy a hatos hévvel, nekem meg itthoni melóm van.
Felkelek fél nyolc felé, hogy a férjemet ébresszem - mert a lányunkkal ellentétben ő képtelen felébredni -, aztán közös kávézás, majd ő melóba, én meg kapcsolom a laptopot.
Nekem ugyan nem bejárós a gyerekem, de elképzelhetetlen lenne, hogy reggel ne keljek fel köszönteni őt.
A férjem fél ötkor kel, és amíg együtt aludtunk a gyerekekkel, és ébredtek ők is, ha én kikeltem az ágyból, nem keltem fel köszönteni őt, váltani pár szót a nap kezdetén, és persze túléltük, de egészen más volt így az egész nap, hogy csak délután találkoztunk.
Én mondjuk alapvetően szereek korán kelni, elkészülni, sminkelni, stb míg a többiek alszanak, szeretek együtt kávézni a férjemmel és a nagyfiammal (lányom még általános iskolás), tehát nekem ez a normális. Van, hogy segítek szendvicset készíteni, van, hogy erre nicns igény, megcisnálja mindenki magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!