Az mennyire normális ha nem ismerem az anyámat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hogyan hívják de egyáltalán nem ismerem.2017. nov. 26. 19:24
1/7 anonim válasza:
Nem igazán normális, de van ilyen történet is.
2/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen normális, sokan nem ismerik az anyjukat/apjukat, vagy egyiket sem. Előfordul, ha úgy alakul az életük.
3/7 anonim válasza:
Ez milyen egy hülye kérdés?
Én sem ismerem az apámat. Ez van, nekem ez így a normális.
4/7 anonim válasza:
Nem ismered olyan régóta és mindig csak azonos helyzetekben látod őt. Én 52 éve "ismerem" a feleségemet, de a mai napig rácsodálkozom egyes megnyilvánulásaira.
5/7 anonim válasza:
Most nem értem milyen válaszokat vársz erre a kérdésre. Ha tudod a nevét, probáld meg felvenni vele a kapcsolatot.
6/7 anonim válasza:
Ha így alakult, normális. De megkeresheted, ha meg akarod ismerni.
Én "apámat" nem ismerem, de nem is érdekel, mert kiskoromban lelépett egy másik nővel, engem pedig nem látogatott.
7/7 Feelgood35 válasza:
Nem , nem normális...
Viszont megismerheted ha ő is nyitott erre, ha nem akkor fogadd el ezt a helyzetet így, hogy ő idegen marad számodra...
A kérdés egyébként akkor jogos ha elmúltál 18 :) Az alatt nehéz megérteni bizonyos dolgokat, ami kihathat az élet minden területére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!