Nem szereti az apa a felnőtt gyerekeit az új kapcsolata óta?
1-es, nekem is ez jutott eszembe. Egy felnőtt képes érzelmileg leszakadni a szüleiről és nem azon problémázik, hogy apuka szereti az új párját is. És nem játsszák a ki a fontosabb apunak féle játszmát.
Remélem majd apu is jól megsértődik, amiért a "felnőtt" gyerekének fontos a párja is és külön programokat szerveznek.
Nem arról van szó, hogy ne szeresse az apját, hanem fogadja el, hogy azon túl, egy ember nem csak apa, anya, hanem saját vágyakkal, tervekkel rendelkező ember is.
Ha már van saját családjuk is a gyerekeknek, akkor már főleg nem úgy kellene kezelni a szülőket, mint valami családfenntartó gépeket, akik feláldozzák saját magukat életük végéig és gyerekeik ugráltathatják meg érzelmi zsarolják őket. Ha nem működik, akkor meg az van, hogy apuka, anyuka biztos már nem szeret. Egy felnőtt engedi élni a szüleit.
Ne haragudj, nagyon rosszul fogalmaztam.
Én ismerek olyan hálátlan, undok, önző felnőtt gyerekeket, akik szándékosan tesznek keresztbe a szüleiknek, csak hogy teszteljék a szülőket, hogy mi a fontossági sorrend...
Nem saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!